Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani aynı anda takımda olmalarından bahsediyorum.

Ben ilk defa böyle bir hamle yaptığımızı hatırlıyorum.

Abdül geldi ama Marcao gitti. Nelsson-Ross'da öyle bir durum olmadı.

Çok Avrupai bir transfer hamlesi gibi. Keyif veriyor düşününce.

Nelsson devre arasi gitme olasiligi olan bir isim. Firsat olusmus aldilar ikamesini. Begenmezsek bir baska isim daha alinabilir. Ama Nelsson gidecek ama sezon ortasi ama sezon sonu (les bir performans sergilemedigi surece tabi).

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Nagatomo
Ndiaye - Fernando
Feghouli - Belhanda - Garry
Gomis

Subs: Yasin, Selcuk, Eren, Sinan, Carole

vs

Muslera
Boey - Nelsson - Abdül - Kazım
Torreira - Sergio
Yunus - Mertens - Rashica
İcardi

Subs: Mata, Kerem, Dubois, Yusuf, Miço, Ross, PVA​

Yani aynı anda takımda olmalarından bahsediyorum.

Ben ilk defa böyle bir hamle yaptığımızı hatırlıyorum.

Abdül geldi ama Marcao gitti. Nelsson-Ross'da öyle bir durum olmadı.

Çok Avrupai bir transfer hamlesi gibi. Keyif veriyor düşününce.
Evet güzel ve alışılmadık bi hamle. Yalniz Emin Bayram'in da Ross ile gireceği bu forma rekabetini kazanma ihtimali de var gibi. O da çok rahatlatır bizi

Ispanyollara gore Mata ile ilk temas dun gerceklesmis ve bir kac saat icinde transferi bitirmisiz

done deal & here we go

saçma sapan tiago çukur, bi de zenci saçma sapan bi herif gelmişti hollandadan, bu adamları milli takıma alıp yusufun yüzüne bakmadı zırcahiller.

ülkesinde oynayan nazımın Türk olduğunu bile bilmeyen bi avelden fazlası beklenemez gerçi

saçma sapan tiago çukur, bi de zenci saçma sapan bi herif gelmişti hollandadan, bu adamları milli takıma alıp yusufun yüzüne bakmadı zırcahiller.

ülkesinde oynayan nazımın Türk olduğunu bile bilmeyen bi avelden fazlası beklenemez gerçi
harbi noldu hollandalı stoper

Bu Yusuf Demir bana Bayern Münihli Sinan Kurt vibeslari veriyor umarim yanilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt