Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pazar günü yeni transferler kadroda olur mu diye sormuştum.
Yusuf, Rasiha ve danimarkalı stoper liglerinde oynuyordu. Fiziksel bir sıkıntıları yok. Kadroya alınabilir. Mata ise yaz kampı geçirmedi. Yuksek ihtimal kadroda olmaz.

Icardi ise son yarim saat oynar. Çünkü psg'nin japonyadaki hazırlık kampında 3-4 hazırlık maçına çıkmış. En son maçını 25 temmuzda hazırlık maçında oynamış. 10 ağustosa kadar A takımla idmanlara çıkmış. Sonra ayrılacak oyuncularla idman yapmış. Belki 90 dakika kaldıracak fizik yoktur ama son yarim saat rahat oynar.

Bakalim kaç oyuncu kadroya girecek

antu gergin

17PvH17 - 08.09.2022 16:38

8jk almış adamı..

17PvH17 - 08.09.2022 16:41

Şu adamı bile almayı beceremedin be

fb tekrar alır tayyipi birazdan.beinsportsa guvenmiyorum

danny-de-vito-no.gif

Yahu tamam Okan mesela bizde 11 oynar kimse ses etmiyor. Sorun şu. Senin 11 planında o yok. Adamın senelerdir Uğurcan var. Bizde 2.5 alan kaptanı kesmek durumundasın. Ana planın Muslera, Okan değil.

Geçen sene gol kralı olmuş Umut Bozok'u kimle karşılaştırdın bizden? Adam mı var da karşılaştıracaksın.

Bende farkındayım Abdulkerim, Yunus, Kerem ile çıktığının. Kazımcan ilerde olabilir. O adamın ise ana planı yerli sol bek. Senin ise geleceğe yatırım hamlen. O Abdüş'ü 11'e atacak garip mi? Senelerdir oynuyor. Bizim Hamza daha yeni çıktı birkaç maçı var. Gelecekte belki onu geçecek. Benim anlattığım bugünün konusu.

İlk 11 için sıkıntılıyız. Sen gitmek üzere olan Emre Akbaba'yı Mertens'in yerine mi 11'e yazdın? Hamza'yı Oliveira yerine mi?

Anlatmak istediğim ilk 11 seviyesi hemen yarın oynatacak düzey. Yoksa Kazımcan da Hamza da inşallah uçacak.
Renkdas, bizim yerlileri neden bizim yabancilarla karsilastiriyosun anlamadim. Kimse yerlilerin yabancilardan iyi oldugunu iddia etmedi. Konumuz elimizdeki yerli secenekleri mecbur olarak 3 kontenjan icin rakiplere oranla cesitlimi degilmi. Bence cesitli. Ana planimizin Muslera olup olmadigini asil dunku transferlerden sonra gorecegiz. 3-5 mac bekleyelim bakalim. Yeni transferlerin hepsi hazir olunca Okan Hoca hangi mevkilerde yerli kullanacak. Akli dengesi yerindeyse Okan Kocuk'u kaleye koyacaktir. Bekleyip gorelim. Bizim elimizde yerli forvet yok. Trabzonun elinde de ne bir Yunus nede bir Kerem (form durumu iyi olmasada) var. Dolayisiyla bizde Umut'la karsilastircak forvet olmamasi sorun degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt