Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.319
- 6.107
- 2.293
Hakkaten, Akbaba Tayyip takası falan yapacaktık mal gibi kalacaklardı, tüh be kaçırdık taş taş malzemesini.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis yerli rotasyonlarına sıralama yapacak olsan 4 takımı nasıl dizersinEfe 6-8
Emirhan 10 no da, o çocuk için bence erken.
Neyse ben çekincemi söyledim, Akbaba yedekten gelip 5-6 gol katkısı verebilecek bir adamdı, başka bir yerliden bu katkıyı alabileceğimizi sanmıyorum gençler arasında.
Bayağı risk alıyoruz, zamanla ortaya çıkınca demek istediğim daha iyi anlaşılır.
Bayadır takip ediyorum Antalya'da dahi ilk 11'de oynayamıyor sonradan giriyor kafasını kaldırmadan oynuyor büyük takımlarda imkanı yok başarılı olamaz.antalyadan gökdeniz hamlesi olsa iyi olur muydu?
abi antalyadan gökdeniz bayrakdar olsa nasıl olur?Hayır Okan temmuzda kendisi söyledi 3. forvet olarak kullanmak istiyoruz diye.
Bunların kulüp içi karışır işler inatlaşmaya binmeye başlamış bak bize nasıl gönderiyoruz
Aynen öyle bundan sonra iş hocada Antep maçında gördük ki uzun zaman sonra hakemi dahi yenebilecek bir mücadele gördük umarım forma rekabetiyle yolun sonu şampiyonluk olacak.As kadro ve alternatifleriyle şampiyonluk kadrosu kurulduğunu çok net söyleyebiliriz. Dursun Özbek, Erden Timur ve tüm yönetime teşekkür ederiz. Artık söz başta Okan Buruk ve oyuncularda.
Fenerreis yerli rotasyonlarına sıralama yapacak olsan 4 takımı nasıl dizersin
Rol icin bu kadar kilo almış.Rol içinmi böyle olmuş yoksa gerçek halimi
Tayip'i rakibe kaptırdılar stoper almazlarsa akşama şölen var
Antalyaspor'dan asla oyuncu alınmamalı.abi antalyadan gökdeniz bayrakdar olsa nasıl olur?
Lan gidenlerin hepsine salliyordunfazla boşaltmıyor muyuz yerli rotasyonunu