Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben tercih etmezdim yönetimin stratejisini ama anlayabiliyorum

yönetim bu sene şampiyon olalım ve gerekirse 1er yıllık tecrübelilerle bu kadroyu destekleyelim ama şampiyon olalım diye yola çıkmış görünüyor

şampiyonluk ihtimali için herşeyi gözden çıkarmak bana mantıklı gelmese de deneyip görelim bakalım

seneye muhtemelen sefer mata gomis rashica mertens mata olmayacak

o zaman nasıl devam edecekler göreceğiz

keşke icardi ve rashica için uygun bir opsiyon koyabilsek

World class : Icardi, Mertens, Mata, Torreira, Oliveira
Savaşçı : Midsö, Nelsson, Boey, Dubois, Berkan
Wonderkid : Yusuf, Yunus, Hamza, Emin, Ross
Avrupa tecrübesi olan : Sefer, Gomis, Raschica, PvA
Son Sezonun En İyileri : Kerem, Abdül, Akbaba

Baştan aşağı her yönüyle güçlü bir kadro bol seçenekli bir kadro. Kanatlar güçsüz kalırsa devre arası güçlendiririz. Emeği geçen herkese teşekkürler çok büyük işler yapıldı. Maliyet maaş durumunu da geçtim Avrupa olmayan bir sezonda bu kadroyu kurmak başarı. Şimdi top Okan hocada. Her şeyi sahaya dökmemiz gerekiyor. Allah sakatlık, şanssızlık vermesin. Bol gollü keyifli maçlar geçirelim.

Farklılık olarak konuları günlük açtık ve transferler de bittiği için 23le kapatıyoruz.

Seneye forum devam eder etmez bilmiyorum zira özel hayatımızdan ayırdığımız vakitlerle dönen ve sürekli zarar eden forumu sorumluluk alarak idare etmemize rağmen hala burada yazları gelip genelde de ona buna sallama içerikli mesajlarıyla forumun kendilerine muhtaç olduğunu düşünenlerin olduğu yerde ben daha fazla sorumluluk almayı pek istemiyorum. Zira kimseye muhtaç değiliz, kimse yazmazsa da kapatır gideriz bize bir zararı olmaz. Adam gidip tebrik öneri şikayet konusuna ağzına geleni söylüyor, sonra da gelip utanmadan bu konuya yazabiliyor. Noldu 10 saatte 5k mesaj yazıldı, ülkenin hangi spor forumunda var bu hala? Sen buraya girip 2 satır yazarken, bu forumdaki aktifliği biz sağlıyoruz senelerdir.

Artistlik yapıp üyeliğimi sil yazıp, sonra da hakaret edip utanmadan sonra gelip hala foruma yazabilenlerin olduğu bir ortamda da bulunmayı yine pek istemiyorum.

Forum özellikle son 5 senedir yönetimdekilerin bireysel çabasıyla dönüyor, buraya emek veren tek kişinin dahi buradan en ufak bir karı yokken, kimsenin de bize karşı şov yapma hakkı olamaz. Tanımadığım biri gelip bana utanmadan iftira atabiliyor, başka biri kulüp efsanelerine komisyoncu diyebiliyor, yönetime küfürler edebiliyor. Erden Timur gibi değere utanmadan hakaret edip şimdi de şakşaklayabiliyor.

Bu yarattığınız ve devam ettiğiniz toksik ortam taşınamaz hale geldi, o yüzden bunları söylüyorum.

23. ve son konunun sonunda 23. şampiyonluğumuzla biten bir sezon olur umarım.

Seneye olmazsak da son yaz transfer dönemini yaşamış olduk hep beraber.
Kimsenin emeğine söz edilmesini kabul etmemek lazım, sadece sizin de değil Galatasaray'a hizmet etmeye çalışanlarda dahil(cenk ergün vs..).
Forumun bir çok şeyi eleştirilebilir(admin veya mod'ların üslupları dahil) ancak hakaret asla kabul edilemez. Ve kendi adıma rahatlıkla söyleyebilirim çoğu gün ŞL veya Epl maçlarını izlerken sıkılıp forumda dönen sohbete katılıyorum. Şahsen ben seviyeli sohbet ve tartışmalardan dolayı forumdan memnunum. Şuana kadar birkaç kişiyle münakaşa yaşasam bile hakarete varan olay yaşamadım, çoğu durumda yönetimin kurallarından memnunum. Ben buraya emek veren para ve zaman ayıran herkese teşekkür ederim ellerinize sağlık.

Okan hocanın kariyeri boyunca görebileceği en iyi kadro oldu. Bizim için de öyle. Uzunca yıllar çok paralar harcasak da böyle bir kadroyu bir daha kuramayız herhalde.

yönetim bu sene şampiyon olalım ve gerekirse 1er yıllık tecrübelilerle bu kadroyu destekleyelim ama şampiyon olalım diye yola çıkmış görünüyor

şampiyonluk ihtimali için herşeyi gözden çıkarmak bana mantıklı gelmese de deneyip görelim bakalım

seneye mata-gomis dışındakiler olabilir.

Başarılı bir sezon geçirirse Mertens ve Mata kalır. Icardi buraya aşık olacağı için iyi performansta o da kalır. Sefer Gomis Rashica yerleri dolar sorun yok.

Arkadaşlar çok mesaj geldi özelden de, konu yanlış anlaşılmasın kimseden maddi destek talebimiz yok, geçmişte olmadı şimdi de ya da bundan sonra da olamaz, olmamalı da. O konu bizim kendi iç meselemiz, her şey düzgün ilerlese dahi sadece bu sebepten ileride kapanabilir ama konu bu değil. Bu forum bize emanet edildi ve biz de gerek forumun geçmişi gerek de Galatasaray için sürdürmeye çalışıyoruz. Antu gibi 12 numara gibi kimseden desteğimiz olmadı, olmayacak da, bu forum asla birinin yalakası olmadı, twitterdakiler gibi bet reklamlarıyla kendilerini döndürmek için büyük Galatasaraylı olarak gözüken insanlar değiliz biz. Twitter hesabına Uğur 2 senedir emek veriyor, nostaljik paylaşımlarla sürdürüyor orada da kimseden maddi talebimiz olmadı. Son seçim dönemi Öztürk, Aysal ve ekibine destek vermemiz beklendi, vermedik.

Bu sadece durumun bir yönü. Adamın biri gelmiş, benim buradan gelir elde ettiğimi, tek işimin bu olduğunu falan sanıp bana laf atıyor, cevap dahi vermiyorum ama akıl var mantık var yani, buna cevap versem kibirli gözükeceğim diye uzatmıyorum bile. Modlara da aynı tavır var, sanki hizmetkarıymış gibi davranan üyeler var, bu çocukların hiç biri öyle ipsiz sapsız kişiler değil, hepsi belki de bir çok üyemizden daha iyi kariyerlere sahip, burada gönüllü emek veriyorlar diye de kimsenin onları aşağılama hakkı yok.

Foruma 3 aylık mevsimlik işçi gibi gelip dünyanın şifresini çözmüş gibi iftiralarla, yalanlarla saçma sapan tespitler yapanlara benim sözlerim daha çok. Objektif değilmişiz, ben bu forumdan en az 50 kişiyle görüştüm, maç izledim, top oynadım, oturdum sohbet ettim, yeri geldi en ağır cezayı o adamlara verdim adamlar bana whatsapptan falan kırıldıklarını söylediler, hiç bir şeyden haberiniz yok her şeyi çözmüş gibi konuşuyorsunuz.

Neyse, dediğim gibi ben psikoloji tarafındayım, ortamın pandemi sonrası toksikleştiği zaten herkesin malumudur kanısındayım.

İyi günde kötü günde forum ve yönetiminin arkasındayız , laf edenler imada bulunanlara ise hem şaşırdım hem de çok kızdım

Türkiye’de düşünce özgürlüğünün kalmaması ve bu hususta yapılan haksız yargılamalar neticesinde Yönetimde dahil olmak üzere bir çok kişi kimlikteki ismini kullanamıyor forumda çünkü burada söylediğimiz en ufak bir Kelime bağlayıcı olabilir. Oysa bir çok yöneticimiz ve forumda tanınan isimler oldukça iyi kariyerlere sahip işlerinde ve çevresinde söz sahibi insanlar.

Gülşen’in başına gelenleri görüyoruz

GSC Sadece bir futbol forumu değil Türkiye’nin nabzını tutan bir platformdur.

2008 hatta 2006 yılından beri var olduğunu göz önünde bulundurursak Türkiye’de bu kadar uzun süredir ayakta kalabilen üçbeş forumdan bir tanesidir, Bu açıdan hepimizin üzerine titremesi gerekir diye düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam traore son ana kadar zorlanır diye düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sol bek için 21 yaş altı oyuncu gelir inşallah
boey gibi enerjisi olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt