Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakup Çınar: "Adana Demirspor’a transferi gündemde olan Emre Akbaba henüz idmana çıkmadı…"

1662647654399.png
@Hayri Cund @Ali Bektaş bizim yerli talisca berk kızıldemir şans bulur mu dersiniz

Vallahi gençler için büyük firsat. Icardi, mertens, mata, torreira gibi adamlardan öğrenecek çok şey var. Yunus ve Kerem'de dahil. Daha iyi olmak istiyorlarsa bu şanslarını iyi kullansınlar.
Yunus, Mertens'e ve Kerem ise Mata'ya yapışmalı. Yunus'un son karar ve hareketlerini geliştirmesi daha hızlı davranması lazım. Kerem ise Mata'dan top kontrolü ve pası iiyice kapması ve bu konuda kendini geliştirmesi lazım. Her antrenmanda sonra rica etseler 20-30 dk Mertens te, Mata da yardım ederler ama durup dururken gel seni çalıştırayım demezler Yunus ve Kerem'in ricacı olması lazım hatta antrenman içinde bile sorup bir şeyler kapabilirler.

Rotasyon yerlileri gidiyorsa Okan rotasyon işini altyapı oyunculara bıracak demektir ki bence de doğru olanı yaptı. Giden yerlilerin çoğu bizde baskıyı kaldıramadı ben Akbaba'dan umutluydum ama gene eli ayağına dolaşıyordu maçlarda büyük bir ihtimal Anadolu'da ki gibi rahat olamıyor burada defansıda düşünmek zorunda hata yaparsa taraftarı da düşünmek zorunda bunun psikolojik yükü yoruyor bu tip oyuncuları. Akbaba giderse görürsünüz ilk maçında filan gol ya da asist yapar.

Ayrıca bizim altyapı oyuncuları gerçekten iyi diğer rakipler şans verdikleri adamlardan para bile kazandılar biz Ozan dışında kaç senedir altyapı oyuncularına şans vermiyoruz. Yunus Ads performansı olmasa ondan da vazgeçmiştik. Çoğu canavar gibi oyuncuların şansı hak ediyorlar artık. Ben bu düşünceden çok memnun oldum kendi adıma.
Ömer Bayram, Oğulcan, Taylan gibi heriflerden bize bir fayda gelmeyeceği çok belliydi zaten. Emre Kılınç ve Emre Akbaba biraz sürpriz oldu ama Berkan ve Barış Alper'le devam edilecek, bir de Mata geldi. 30-35 kişilik kadroyla devam edemezdik.

Fatih hoca döneminde "gelsin, rotasyonda iş yapar" denilen tarzda yerli almayacağımız kesinleşti bence.

yav keşke şu halim ayaz ile berk kızıldemir 18 yasında olsaydı.daha 16lar ya.gerçi efe akman da 16.şans vermeye bakar iş

Akbaba'dan kurtulduk, Akbaba yerine Hamza forma bekler bu çocuk çok iyi oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt