Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.601
- 6.734
- 2.323
Bana çok kızacaksanız ama ömer kalmalıydı sol bek yok 2.sol bek ömer olmalıydı bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazimcan varyaBana çok kızacaksanız ama ömer kalmalıydı sol bek yok 2.sol bek ömer olmalıydı bence
İki rekatŞükür namazı kaç rekattı?
Bana çok kızacaksanız ama ömer kalmalıydı sol bek yok 2.sol bek ömer olmalıydı bence
kızdım şu anBana çok kızacaksanız ama ömer kalmalıydı sol bek yok 2.sol bek ömer olmalıydı bence
Helal olsun adamlara muazzam tesislesiyorlar. Bugün transfer nobeti bitiyor biz de tesislesme nobeti tutalim. Bizim icin her seyden onemliMata tam Betis topcusu kivaminda zaten. Isco'yu da cok isteyip alamadilar para yok diye. Bellerin de olmadi zaten, gelen parayi tesislesmeye gomduler. Pellegrini birkac seneye emekli olacakken keske kalite bir kadro verselerdi adama da CL kovalasaydi
![]()
Real Betis will begin the construction of the new Training Centre on the 14th of July
The first phase will be undertaken by Accionaen.realbetisbalompie.es
Kapanmış
Mohamed'in maaş 900 k diye hatırlıyorum.Morutan 600k
Luyi 500k
Cica 1m
Mohamed 750k
KazımCanavar ya diye okudumKazimcan varya
Burada çok haklısın vereceksen bile git başka takıma ver o zaman onlar sana Efecan'ı vermiyorsa onlar için Efecan gibi önemli oyuncuyu sende onlara vermeyeceksin yok pahasına.Evet bu da var. Herifler sana Efecan'ı vermesin git maaşı için Alanya'ya ver.
tekrar 8-10 oynatabiliriz baranı.stili belhanda gibiydi