Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mata da çok acayip kariyer ya düşününce. Başrol olmasa da hep büyük başarılarda bulunup gizli kahramanlardan olmuş.

Silva, Villa ikilisinin mütevazı tamamlayıcısıydı.

Silva hala katkı veriyorken biz de Mata'dan benzer verimi alabiliriz umarım. Şu kesin tabii geçen sene Feg yerine olsa takımda çok şey değişirdi.
2-3 sezon önce adı geçmişti çok gaza gelmiştim. bu transfer dönemi başında durduk yere Eden Hazard gazına gelmiştim olmayacak şeye. Mata o açıdan inanılmaz tat veren trasnfer oldu kağıt üstünde bende. Doktor oyuncu diye tabir ettiğim biri.

dünden sonra zayıf rakibe 3 -4 tane rahat sallayacabilecek halde oluruz oturunca hissim arttı - net olarakta ligin favorisiyiz şu an bana göre.

tabii bunları doğru çıkaracak , yemeği ya da helvayı yapacak Okan Hoca. çok iş düşüyor.

Pazar günü yeni transferlerden kaçı süre alır acaba ya da süre alan olacak mı 👀

Yedek kulübesine hoca baktığında artık Taylan'ı, Ömer'i, Oğulcan'ı filan görmeyecek. Yedekten gelip maç alabilecek bir yedek kulübesi de inşa ettiler.

Tüm eksikler net tespit edilmiş. Bence imkanlar dahilinde değil imkanlar ötesinde ve iyi rakamlarla kapatılmış oldu. Üzerine çeri çöpüde (1/2 isim hariç) temizledik takımdan. Şimdi destek zamanı. Aysalın değimi ile seksi bir kulüp olduk yine bu sene.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Acaba Traore ve James gibi isimler yem miydi? Cünkü birden bir kac saat icinde Rashica ve Mata bitti Türkiye'ye geliyor haberi sizmisti. Sanki kimse duymadan gercek transferleri bitirilerim diye

Mata da çok acayip kariyer ya düşününce. Başrol olmasa da hep büyük başarılarda bulunup gizli kahramanlardan olmuş.

Silva, Villa ikilisinin mütevazı tamamlayıcısıydı.

Silva hala katkı veriyorken biz de Mata'dan benzer verimi alabiliriz umarım. Şu kesin tabii geçen sene Feg yerine olsa takımda çok şey değişirdi.

Madrid Alt yapısı- en caf caflı Valencia -Chelsea -Manu

Herifin oynadığı boş takım yok resmen 34 yaşında kadar

———Diagne

Babel Akbaba Sekidika

———-Taylan Aytaç

Bayram Ozornwafor Alparslan Omar

——— Batuhan

136b03526d1b6d033918289f4f192edd.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt