Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haberler dogruymuş.mata betise gitmek üzereymiş

Redmond işi ne oldu tinercilerin?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1662628134192.webp

Kale
Muslera 36
Okan 27
Jankat 18

Defans
Nelsson 23
Abdül 28
Emin 19
Ross 21
Metehan 19
Pva 32
Boey 21
Dubois 27
Kazımcan 19

Orta Saha
Torreira 26
Sergio 30
Midstjö 29
Berkan 24
Hamza 17
Baran 19
Emre Akbaba 29
Yusuf Demir 19
Kerem 23
Yunus 22
Barış Alper 22
Rashica 26
Mata 34

Forvet
Seferovic 30
Mertens 35
Gomis 37
İcardi 29

An itibariyle yaş ortalamaları
Kale:
27.00
Defans: 23.22
Orta Saha:24,61
Forvet:32.75

Total:25.55

Mükemmel bir hibrit sistem bence
Renkdaş yaş ortalaması çekirdek 11 e göre yapılmıyor mu? Bence çok daha yüksek çıkacak.

maaş bütçesini açabilse betis,valencia yapacak bi matayı almak fena degil.arsenallilerin mesut gibi arkasından küfürler ettiği,davul zurna caldıgı bi adam da degil mata.manchesterlılar hep iyi dileklerde bulunup,güzel anmıslar

Renkdaş yaş ortalaması çekirdek 11 e göre yapılmıyor mu? Bence çok daha yüksek çıkacak.
Genel takım ortalamasını merak etmiştim. Tabi ilk 11'e göre de yapılabilir. Ama genelde toplam kadroya bakılıp genç bir takım kurulmuş yaşlı bir takım kurulmuş gibi analizler yapılıyor.

Yıllardır hep aynı Transfer nöbeti serisi boyunca çile çekeriz, oyuncular son nöbetin son günü anca gelir. Tam rahatlamışken nöbet kapanır.

Çok iyi transferler yaptık mutluyum, forumun kapanma ihtimaline de üzüldüm. yeni üye olmama rağmen günümün çoğunluğunu forumda geçiriyorum. akıllı ve bilgili insanlar çoğunlukta olmasa, burada fazla vakit geçirmezdim. eğlenceli arkadaşlarda var. kapanırsa iyi olmaz. maddi konular da sizi zorlamaz ümit ediyorum.

Bu sene düşme potasında İstanbulspor-Hatay-Kasımpaşa ve Sivas olur gibi. Onların bir tık üstünde karagümrük ankaragücü ümraniye yer alır gibime geliyor. Bu sene sanki alt tarafla orta taraf arasında fazla puan farkı olur. 3 büyüklerde de hatalı puan kayıplarının telafisi çok zor olacaktır diye tahmin etmekle beraber. Şampiyon olacak takımın max 5 mağlubiyet seviyesinde olacağını düşünmekteyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt