Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.017
- 73.580
- 5.188
Geçen sene nasıl bir sınav vermişiz ya biz.
ft hocam yapılanmaya gitmişti neden öyle diyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene nasıl bir sınav vermişiz ya biz.
1-2 güne klopp ya istifa eder ya da kovulur bence.dünkü maç normal değil.o kadar bosluk verilmesi,gel yanımdan geç demeleri.fb karsısındaki kasımpaşa gibiydi dün liverpoll oyuncuları.öylesine maçı rakibe vermiş,öylesine satmış idiler
Eyvallah ben bilmiyordum. Bu tabloya bakınca ceza almamaları saçma olurdu.
Klopp gibi adamla sikinti yasamakta neyin nesi anlamadım.1-2 güne klopp ya istifa eder ya da kovulur bence.
3.seçenek yönetimin arkasında durması olur ki onda da kadrodışılar gelebilir. sezon başından beri kötüler çünkü
insanoğlu böyledir, başarılı oldukça ego artar sadece kendinden bilinsin isterKlopp gibi adamla sikinti yasamakta neyin nesi anlamadım.
Ekibin %90 i klopp ile topcu oldu. Salah saga sola savruluyordu klopptan önce.
bruma adana demir yolcusu imiş
Bana göre futbol popülizminden uzak kalıp belli bir planlama ve sistem ile gidersen bu işten para yersin ama böyle kulüp sayısı 10 tane falandır.Futbol göründüğü kadar karlı bir is değil demek ki, juventus bile bu isin ekmeğini hakkiyla yiyemiyor. Barca rm hayvan gibi borçlu, Arap sahipli PL ekipleri hariç ekonomisi düzgün ekip yok gibi birşey.
Bitcoin piyasasindan hallice bir balon bu futbol endustrisi fiyatları.
Belki de geçen sezon gelişim beklediğimiz oyuncuların geriye gitmesinin baş nedenlerinden biri o kadroda tecrübe katsın dediğimiz isimlerin laylaylom takılmaları.Geçen sene nasıl bir sınav vermişiz ya biz.
Maaslari falan da düşük değil. Rm istemediği sürece gık diyemezler. Liverpool klopp gibi hocayı bulmuş, topçular yüzünden klopp gibi bir değeri kaybetmek tam liverpool isi gibu geliyor banainsanoğlu böyledir, başarılı oldukça ego artar sadece kendinden bilinsin ister