Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki de geçen sezon gelişim beklediğimiz oyuncuların geriye gitmesinin bal nedenlerinden biri o kadroda tecrübe katsın dediğimiz isimlerin laylaylom takılmaları.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçen senenin nasıl bir sene olduğu şurdan belli:
Kadro o kadar sıkıntılıydı ki Kerem gözümüze Messi gibi gözükmüş. Bu sene kadronun eli yüzü düzelince en çok göze batan oyuncu Kerem oldu. Adamın yetenekleri ve fundamental'ı Mertens'e, Oliveira'ya filan yetişemiyor.

Bana göre futbol popülizminden uzak kalıp belli bir planlama ve sistem ile gidersen bu işten para yersin ama böyle kulüp sayısı 10 tane falandır.

Benim ilk aklıma gelen Brighton & Hove Albion FC.

Adamlar 2. ligdeyken statlarını bile kendileri yaptı. Şimdi de harika planlama ile ne paralar kazanıyorlar.

Gerçi hocasını Chelsea'ya kaptırıyor ama doğru kişiyi bulurlar her türlü.
Orasi İngiltere, futbol kulubu olunca kafana sağdan soldan 30m € çarpıyor.

Genel hatlariyla futbol gelir giderlerinin agir balon olduğunu soyleyebiliriz bence

Yusuf’u yerli statüsüne ekleyememek cok kotu oldu

Okan hoca Muslera ve Pva’dan vazgecmeyecegi icin Rashica ve Yusuf cok az forma sansi bulacak

Artık 2. yarilari sol beke Kazim gecmeli, Yusuf ve Rashica’nin en azindan birini 45 dk sahada gormek isterim her mac

Kahvalti yaparken 12-13 cl maclarini izliyorum. Dany her macta kritik hata yapip gol yedirmis
O dönemin parasıyla 4.75 milyon euro'yu Dany'ye, 7 milyon Chedjou'ya verdik. Aklıma geldikçe bir fena oluyorum. İkisi de bir şekilde katkı verdiler ama hiçbir şekilde ödenen paranın karşılığını alamadık.

Okan hoca Muslera ve Pva’dan vazgecmeyecegi icin Rashica ve Yusuf cok az forma sansi bulacak

Artık 2. yarilari sol beke Kazim gecmeli, Yusuf ve Rashica’nin en azindan birini 45 dk sahada gormek isterim her mac
rashica keremden formayi alır ya bi şekilde

Yabancı kuralı bu yıl değişmez bence ama seneye değişeceği kesin TFF başkanı da söyledi kulüplerle ortak karar alırız diye fakat biz mutlaka yerli olayını sağlam tutmalıyız hiç sinir olmasa bile

5 değişiklik hakkımız var çok şükür

Orasi İngiltere, futbol kulubu olunca kafana sağdan soldan 30m € çarpıyor.

Genel hatlariyla futbol gelir giderlerinin agir balon olduğunu soyleyebiliriz bence
Öyle olmuyor işte sağdan soldan kafana çarpan 30 milyon €'ları yönetemeyince araplara veya yatırım şirketlerine satılıyorsun.

Parayı yönetmek çoğu zaman parasızlığı yönetmekten daha zordur. İngiltere dışında bir çok takım var.

Sevilla, S. Lisbon, Ajax, PSV, Rennes her ligden en az bir iki takım bu işi doğru yapıyor. İstedikleri paraları da alıyorlar.

1662635531501.png

BABA

Galatasaray ligin marka değerine çok büyük katkı yaptı. Federasyonda iyi bir yönetim göstererek buna katkıda bulunmalı.

Acaba Seferovic nasıl bir sezon sergileyecek. Sanki Transfer Flop olacak.
Bir Elmander bekledik, M. Batdal çıktı.

Acaba o kadar kötü bir performans göstermeseydi, Teknik ve İdare Ekip İcardi gibi böyle banko bir ST aldırmıydi?

Neden vazgeçmesin? Muslera ile görüştüğü bile söyleniyordu bazı maçlarda yabancı sınırı yüzünden yedek olabilirsin diye

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

PVA bize özel bir katkısı yok.
Ben olsam oraya bir genç Türk oyuncu monte ederdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt