Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farklılık olarak konuları günlük açtık ve transferler de bittiği için 23le kapatıyoruz.

Seneye forum devam eder etmez bilmiyorum zira özel hayatımızdan ayırdığımız vakitlerle dönen ve sürekli zarar eden forumu sorumluluk alarak idare etmemize rağmen hala burada yazları gelip genelde de ona buna sallama içerikli mesajlarıyla forumun kendilerine muhtaç olduğunu düşünenlerin olduğu yerde ben daha fazla sorumluluk almayı pek istemiyorum. Zira kimseye muhtaç değiliz, kimse yazmazsa da kapatır gideriz bize bir zararı olmaz. Adam gidip tebrik öneri şikayet konusuna ağzına geleni söylüyor, sonra da gelip utanmadan bu konuya yazabiliyor. Noldu 10 saatte 5k mesaj yazıldı, ülkenin hangi spor forumunda var bu hala? Sen buraya girip 2 satır yazarken, bu forumdaki aktifliği biz sağlıyoruz senelerdir.

Artistlik yapıp üyeliğimi sil yazıp, sonra da hakaret edip utanmadan sonra gelip hala foruma yazabilenlerin olduğu bir ortamda da bulunmayı yine pek istemiyorum.

Forum özellikle son 5 senedir yönetimdekilerin bireysel çabasıyla dönüyor, buraya emek veren tek kişinin dahi buradan en ufak bir karı yokken, kimsenin de bize karşı şov yapma hakkı olamaz. Tanımadığım biri gelip bana utanmadan iftira atabiliyor, başka biri kulüp efsanelerine komisyoncu diyebiliyor, yönetime küfürler edebiliyor. Erden Timur gibi değere utanmadan hakaret edip şimdi de şakşaklayabiliyor.

Bu yarattığınız ve devam ettiğiniz toksik ortam taşınamaz hale geldi, o yüzden bunları söylüyorum.

23. ve son konunun sonunda 23. şampiyonluğumuzla biten bir sezon olur umarım.

Seneye olmazsak da son yaz transfer dönemini yaşamış olduk hep beraber.

Geç katılıp, çok okuyup ortalama yazan biri olarak bu yazın üzdü hocam. Kalitenin düştü denilen zamanlarında katılma şansızlığıma rağmen çok başka bir platform olarak gördüm hep GSC'yi. Halihazırda en kaliteli platformdur burası kendi adıma.

Yozlaşma hayatın her alanında admirim. Evet can sıkıcı, evet zorlayıcı;ancak derdi bir şekilde Galatasaray olan insanların bir şekilde bağ kurabiliyor olduğu bu güzel mecradan bizleri mahrum birakmamanızı dilerim.

Sosyal medya anlamında telefonumda otomatik açılan ve zamanın çoğunu geçirdiğim Gsc'nin devamı adına,bir çok renktaşın/forumdaşın belirttiği gibi,nacizane ben de gereken maddi ve manevi desteğe hazırım. Son değil,nice nöbetleri burada birlikte yaşayabilmek,galibeyetleri burada birlikte kutlayabilmek, mağlubiyette burada birlikte üzülebilmek dileğiyle.

Yabanci sinirinde kimse rahat degil. Bjk en kotu durumda sonra ts geliyor. Yusufu almasalar baya sikinti cekeceklerdi
Şuan fenerin en son isteyeceği şey. Asla değiştirmezler. Bu ülke futbolu kuralları fb lehine ve fb li fanatikler tarafından yapılmaktadır yoksa ömür boyu ağlarlar. Sponsorluk cekerler. Para bunlarda ya.. Bu yüzden de bir bok olmadı şimdiye kadar Türk futbolundan. Türk futbolunun kanseridir fenerbahçe

37 yaşındayım yaklaşık 30 yıldır Galatasaraylıyım böyle transfer dönemi görmedim :) yaklaşan 1-2 tanesi daha olmuştu ama doymuyoruz birde 21A sol bek gelsin :)
çok transferin geldiği, bir gün içinde bu kadar geldiği zamanlarda olmuştu ama

Torreira - Sergio - Mertens - İcardi - Mata(birazcık) gibi kaliteli adamların aynı dönemde geldiğini görmemiştik

gerci barış alper falan oynayabilyo.rezillik değil çokta

61 ve Gs kavuşmasında direkt brain damage oluyor sanırım

Bunlar şampiyon olsalar bile bu ekonomiyi toparlayamazlar absürt bir şey olmadığı takdirde, Şampiyona bir para gelmiyor zaten artık. Tarlayı satıp pavyonda yiyen vizyonsuz anadolu çomarı tadında hareketler.

Hayatimda bundan daha aptal yorum gormedim, 50 yildir ayni muhabbet, Galatasaray batiyor, baticak, batti laflari. Daha bir ton asset var, Florya var, Hotel var, kac dolum proje var. Harbiden alayi suzme salak bunlarin, tek bir tane akilli adam rastlamadim.

Bu seneki sampiyonlugun önceki yillardan tek bir sekilde kiymetliligi yok bana göre kim ne derse desin. Sampiyon oldun diyelim ön eleme oynayacaksin. Bizim takimlar en son ne zaman sampiyonlar liginden ön eleme üzeri gitmis onu bile bilmiyorum. Bizim yerimiz Avrupa Ligi bile degil Konferans ligi. En güzel senaryo Avrupa Liginden paralari kasip 3. olup konferans ligine gitmek ve ordan finali zorlamak. Repeat-Repeat-Repeat. Yemisim Süper Lig sampiyonlugunu.

An itibariyle Türkiye Kupasini kazanmak bile daha degerli bana göre.

ts'nin yerli durumu bizden iyi yahu. ne en kötü onlar derim ne de bizden kötü diyebilirim. En kötü bjk bana göre. Salih piyango oldu işte.

uğurcan-eren-abdüş-yusuf-umut bozok. hepsini atabilir 11'e

bizde a.bardakçı, orta hatta kimse yok, kanatlarda kerem-yunus (kerem istenmeyen adam oldu) forvette kimse yok. yedekten koymaya berkan var emin bayram var o da abdül'ün yedeği. Ha hiç oynamayan kale okan var. Uğurcan ise onların vazgeçilmezi. Kazımcan var ama ilk 11 seviyesinde değil muhtemelen. Ts tarafında orada Eren Elmalı var.

Biz onlardan nasıl iyi olabiliyoruz ki şu an?

Screenshot_20220908-161518_Instagram.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt