Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıktan kaç vermişizdir peki. Hem sadece icardi için yazmadın bunu dün gelen oyuncularla kıyasladığımızda çok olduğunu ifade ettim.
Normalde 8buçuk net maaşı olsa, 6'nın üstü bizimdir herhalde.

Yusuf için fiyat güzel. Mertens'in de maaşı bi tık fazla olmuş olabilir, dediğin gibi. Ama önemli transfer bence.

mertens 4 yaw niye 1.1 imza parasını saymıolar anlamıom
Yav açıklanmayan bir ton eksik var orda zaten, boşver takılma.

Feg Babel maaşından az mevzusu da kolpa, %15 vergili sözleşmelere %40 vergili sözleşmeler güncelde.

Kendilerini kandırıyorlar işte fenerliler gibi.

Dursun Özbek’in bir videosu vardı. Hani baba gibi konuşuyor. Yok mu koyacak.:)

23 konu ortalama 20 bin mesaj yapar bu taraftar bunu haketti. İcardiye GsC atkısı takmak vardı:) emeği geçenlere 7-24 burada olan madam değil Adam üyelere teşekkürlerimi sunuyorum bazen küfürler ettim görmezden gelindi bazen mıhlandım:) adminlere modlara süper modlara hepsine teşekkür ediyorum.. ömrümüz yeterse devre arasına görüşmek üzere bizler hep buradayız kalın sağlıcakla..

Harika transferler ve harika maliyetlere hep dediğimiz kadro kalitesi sorunu artık ortadan kaltı top hoca ve taraftarda.
Not olarak bence Mata fazla küçümseniyor kariyerinin zekatını verse bizim ligdeki çoğu topçuya yeter. Mertens de 35 ama verdiği katkı ortada bazen 1 veya 2 senelik de düşünmek gerekebilir, bu adam premier lig serie a disiplinlerine sahip karakterli ve mesleğine saygılı adamlar. Ki aldığı para da çok absürt değil. Çok katkı alacağımızı düşünüyorum

toplu kuş katliamı

unifb1986 - 08.09.2022 23:43

İcardi üstüne para verecek 6s a amme hizmeti bu

raşidi norwcih bırakmakla aptallık yaptı banko oynayan skor üreten 2-3 adamından biriymiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt