Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vedat Muriç
Mert Hakan
İrfan Can
Gedson Fernandes

Şimdi de Abdülkerim Bardakçı. Bizim yönetimlerimizin beceriksizlikleri yüzünden taraftarımız kendisini avutuyor ama hepsi de iyi oyuncular bunların. Cüzdan sallayarak geliyorsun, en az borç en çok gayrimenkul bizde var, sol ayaklı yerli stoper seçeneği ortadayken, ya hiç girme transfere ya da giriyorsan bitir kardeşim. Bas parayı al, 6.5 milyar borcu olan, antrenöre 7 milyon euro ayırmış takımdan çalım yeme ya

Ayhan’ı severim de kulübede olması oğlunun önünü kapatır. Cenk Ergünle takılacaksa okey

Marcao gidip Nelsson oyun kurarken komik durumlara düşünce Abdülkerimin fenere gidişine sevinen arkadaşları güzelce anacağım haberleri olsun

------------------------MUSLERA--------------------------

TRANSFER--------NELSSON------MARCAO--------PVA

----------------------TRANSFER------------------

----------TRANSFER------------TRANSFER---------------

----------YUNUS---------------------KEREM---------------

---------------------MOHAMMED--------------------------

Okan, Boey, Emin, Luyindama, Ömer, Taylan, Berkan, E. Akbaba, Gomis, Halil

8+3 kuralını en verimsiz kullanan biziz. Geri beşliye en az iki yerli dahil etmek lazım.

Benim bu seneden hiç ümidim yok bari izlenecek 2-3 kaliteli adam alsınlar da izlemeye nedenimiz olsun

Vedat Muriç
Mert Hakan
İrfan Can
Gedson Fernandes

Şimdi de Abdülkerim Bardakçı. Bizim yönetimlerimizin beceriksizlikleri yüzünden taraftarımız kendisini avutuyor ama hepsi de iyi oyuncular bunların. Cüzdan sallayarak geliyorsun, en az borç en çok gayrimenkul bizde var, sol ayaklı yerli stoper seçeneği ortadayken, ya hiç girme transfere ya da giriyorsan bitir kardeşim. Bas parayı al, 6.5 milyar borcu olan, antrenöre 7 milyon euro ayırmış takımdan çalım yeme ya
Dervişoğlu için kıçını yırttılar ve Kılınç için ama biz aldık. Niye her adamı başkaları kapıyor gibi saçma triplere giriyoruz.

İçlerinden sadece Mert Hakan’a üzülmüştüm o dönem. Çünkü maddi bir maliyet yoktur. Bu bahsedilen adamları alınca direkt şampiyon olamıyorsun İrfan’ı gördük. İrfan’a saydın 11 ama şampiyon yapamadı seni neye yaradı. Geçen sene biz ikinciydik bu sene Fener sonuçta.

Bu da bir taktiktir. Gedson’un %50’si için o para da çok. Fiyat yükseltip çıkıyoruz mantıklı bir iş. Alacak olsak Gedsonu alırdık , almadık. Yönetim yanlış yapmış da olsa elimizden almadı kimse yani. Bizim taraftar kendini bu çalım yiyoruz havasından çıkarırsa ortada sorun da yok. Abdulkerim’i Morutan elek etti adana sırf inat uğruna 3.5 saymak mı doğru iş. Gedson bizdeyken şampiyon olamadık , Rize bu sene küme düştü. Tamam net iyi oyuncu ama çevresini donatamadıktan sonra Marcao + Nelsonla 50 küsür de yiyorsun.

Umarım Okan hoca transferde mantıklı hamleler atar kaliteli yerliye ihtiyacımız var

Romanya - Fransa
UEFA U19 Avrupa Şampiyonası
Saat 21.00
TRT Spor
Romen gençlere bakalım var mı bizlik bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt