Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 33.347
- 47.869
- 2.968
Babası -sanırım menajeri- istemiyormuş. Nedenini anlamadım ama böyle haberler vardı. Belki paradır, belki de Almanya istiyordurFiorentinayla anlaştı haberleri çıkmıştı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babası -sanırım menajeri- istemiyormuş. Nedenini anlamadım ama böyle haberler vardı. Belki paradır, belki de Almanya istiyordurFiorentinayla anlaştı haberleri çıkmıştı
Fiorentinayla anlaştı haberleri çıkmıştı
Ben bosa ciktigini bilmiyodum lan, simdi bostaki adamlar kim bakayim dedim. Kesin mi fio haberien son fiorentina ya gidiyordu
HeDenayer, Fb ile görüsmek istemis ama Fb reddetmis
İşte mod gibi mod![]()
Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24
View flight TK1826 from Paris to Istanbul on Flightradar24www.flightradar24.com
Leedsle de adı geçiyor yani anlayacağın zor bi transferBen bosa ciktigini bilmiyodum lan, simdi bostaki adamlar kim bakayim dedim. Kesin mi fio haberi
Tam aksine oglunu ve yigenini Ilk 11e koysun mümkünse 2-3 akman daha üretsinAyhan’ı severim de kulübede olması oğlunun önünü kapatır. Cenk Ergünle takılacaksa okey
Marcao gidip Nelsson oyun kurarken komik durumlara düşünce Abdülkerimin fenere gidişine sevinen arkadaşları güzelce anacağım haberleri olsun
Kanka hamza akmanı baba tarafından bi akrabayla evlendirmek lazımTam aksine oglunu ve yigenini Ilk 11e koysun mümkünse 2-3 akman daha üretsin
oyunu marcao kurmuyor ki? hatta Nelsonun ayagı daha iyiMarcao gidip Nelsson oyun kurarken komik durumlara düşünce Abdülkerimin fenere gidişine sevinen arkadaşları güzelce anacağım haberleri olsun
biz alacağız @Melih Sönmez kankam ileen son fiorentina ya gidiyordu
Dervişoğlu için kıçını yırttılar ve Kılınç için ama biz aldık. Niye her adamı başkaları kapıyor gibi saçma triplere giriyoruz.Vedat Muriç
Mert Hakan
İrfan Can
Gedson Fernandes
Şimdi de Abdülkerim Bardakçı. Bizim yönetimlerimizin beceriksizlikleri yüzünden taraftarımız kendisini avutuyor ama hepsi de iyi oyuncular bunların. Cüzdan sallayarak geliyorsun, en az borç en çok gayrimenkul bizde var, sol ayaklı yerli stoper seçeneği ortadayken, ya hiç girme transfere ya da giriyorsan bitir kardeşim. Bas parayı al, 6.5 milyar borcu olan, antrenöre 7 milyon euro ayırmış takımdan çalım yeme ya
lan 2 gün önce gelsin diyordun!!!aponun ayagi rezalet