Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
28 yaşında gueye ile aynı maliyetlere denk gelecek kaliteli adam geliyorsa başımın üstünde yeri var varsa isim alabileceğimiz makul olarak söyle üstad. Adı sanı duyulmamış scout adı üstünde menajer ittirmelerine karşıyım geçen yılda gördük genç ayağına çıkıp 25 milyon bonservise adam gömdüler o 25 i 3 tane sağlam adam alırım olur biter 35 yaşında hamsik 40 yaşında Gökhan inler zımba gibi top oynuyor sendeki 25 yaşındaki adamın yürümeye mecali yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gueye bize gore bir oyuncu degil

Offff yemin ediyorum gecen seneyle ayni

Yine ben bu transferlerden cacik olmaz diyordum sizde emre utkucan len vizyon len scout len diye konusuyordunuz

Bas bas bagirdim bu hucum ve ortasaha ile elek oluruz diye oldukda

Burak malinida desteklediniz yaomayin etmeyin arda turan bile bu adamdan daha zengin dedim

Yine ayni gueye verimsiz bir ortasaha

Bize skorer yaratici adamlar lazim LAZIM LAZIM LAZIM

Bos beles herifin teki gueye
1 tane muthis otesi yaptigi bir is bile yok ortalama topcu

28 yaşında misal Gueye kalitesinde sürüyle olan bizim alabileceğimiz adamdan 3 tane sayar mısın kardeşim.

1000 euro karsiliginda yazarim

Enayimiyim la belese secoutluk yapayim

Emre utkucan paralari cukkalayip cika mica alacak
Biz burda belese scoutlukmu yapalim

Şu Gueyenin yaşına laf edenler, şuanki mevcutların yaşlarını, kabiliyetlerini biliyorlar dimi, geçen sene orta sahanda şöyle1-2 adamın olsa bir uefa kupası yada finali daha gelebilirdi dimi, inim inim inlemezdik dimi şu ligde. Kardeşim sen yetiştirici kulüp değilsin, sen büyük kulüpsün. Geçen sene 3-5 tur atladık 15-20 milyon arası bi para girdisi oldu kulübe.

Haluk Y. "Okan BUruk sözleşmesi 1+1.... Ücreti senelik 1M Dolar "

ulen Nevzat harbi değişik adamsın. dün dedi ki " A takım seviyesinde önü açıldı italyada - gelmeyecek %100 gibi diyebilriz"

şimdi bu ...valla bizim muhabir dünyasından cacık olmaz.

İmzayı görmeden inanmamak lazım bu da bir iddia sonuçta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt