Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sene bir mevkiye odaklanıyor.Artık bu durum saplantı haline geliyor. Ve diğer mevkiler boşlanıyor.Bizim en az orta saha kadar defans bölgesine iyi yerli oyuncuya ihtiyacımız var.En az orta saha kadar fark yeratacak kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.En az orta saha kadar kaliteli golcüye ihtiyacımız var.Bunlarda kesinlikle orta sahadan daha önemsiz değil.
Kerem ve yunus kanatlarına çok fazla güveniliyor. Bence çok fazla güvenmeyelim.Anadolu takımında oynamakla bizde oynamak arasında çok ciddi fark var.Bunun ne zaman farkına varacağız..Senelerdir o kadar örnek varki hala göremiyoruz.

dediğin gibi kerem ve yunus ile sezonun başarılı bitebileceğini düşünen ciddi bi kesim var. bence hem forma rekabetini sağlaması hem de kaliteyi yukarı çekmek adına yabancı, takımı sırtlayabilecek bi kanat oyuncusu ihtiyacımız var.

Kardeş kusura bakma da Torreira gibi İtalya ligini sallamış daha sonra Arsenal yapmış adamı "geçen özetlerden izledim iyiymiş" diyorsun isim ver deyince banane diyorsun Gueye beğenmeyip milleti de futbol bilmemekle itham ediyorsun .Yani Toreira 'yı daha yeni izleyen hiç bilmeyen adama ben hangi sıfatı yakıştırayım bilemedim. Neyse bu senden son alıntım. İyi geceler dilerim.

Gueyeyi biliyorum cl maclarindan

Onun icin onun hakkinda yorum yapabilirim

Ayriyeten her futbolcuyu tanimak zorundamiyim :)

Parami kazaniyorum bu isden banane

Hala daha futbol cevabi yok

Ben gueye ile ilgili futbol yorumu yaptim atletizm ile onplanda teknigi zayif bir adam

Futbolcular doganin kanunu 32 32den sonra atletizmini kaybediyor

Bu herifin atletizmi dustugunde geriye ne kalacak

Top surmesi bile bana ters geliyor sanki medizinball suruyormus gibi

Ayriyeten cok zeki bir topcuda degil

Bizim btc uclusunden herkes ztn iyi benim icin o kriter degil

nevzat mert müldür ve halil için bizzat dursun özbekin talimat verdiğini söylediydi

Bakasetass bence en doğru örnek. Çalım ve pas becerileri üst düzey değil ama önünde bulunca yapıştırmış. Kanata da 10'a kaydırabileceğimiz Vargas tarzı birini bulursak girilebilir. Takım planlaması ile alakalı.

scarpayi 2,5m euro gibi paraya alabilirsek, nefis olur

kabul etmem gerekirki bazı duygular eksik 3 senedir ,GALATASARAY şampiyonlugu bunu değiştirir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt