Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hallere hareketlere bak sanırsın dünyayı kurtaracak
Nası bi moda giriyorlar acaba nası bir ilgi alaka zehirlenmesidir bu
Şu twiti atarkenki yüz ifadesini bulunduğu yeri falan görmek isterdim doğrusu. Göreyim bir daha başkası için utanayim diye

GscimbomMobile

Öncelikle şu Kaanla Mert gelirse epey gazımızı alacaklar bir rahatlama gelecek .. Yerli oyuncuya çok ihtiyacımız olacak bu sene ..Orta sahayı 3 yabancı yapmak istiyorsak bu herifler sart

Sağlam transferler yaparsak ciddi anlamda moral bozarız rakiplerin.çok canları sıkılır hemde çok.yani limiti gerçekten profesyonelce kullanırsak cl takımı kurulur ,haa engellenirse şampiyonluk ona bişey diyemem ama transferlerden tatmin olmuş taraftarlarımızla beraber eze eze maç kazanır rakiplerimizi hayata küstürürüz kısmetse.yani artık böyle bi oyun sahibi takımımız olmalı yıllardan sonra ,bunun için cl kadrosu şart.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

KAP'a o kadar aç kalmışız ki alt tarafı Okan hoca gelecek onun için bile sabırsızlanıyoruz vallahi 10 tane transfer de yapılsa yine doymayız biz
Yapılsın da ne geliyorsa gelsin kodunda taraftar bırak 10 u 50 tane yapsalar hayrola noluyo demez taraftar
Başta alınanları unutur çünkü. Çabuk unutuyoz herşeyi. Kulübün de memleketin de vahimiyeti bundan
GscimbomMobile

horsey.gif

Nevzat tivitterda etkileşimlerde

25 farkli isim ortaya atildi bugün

güzel gelisme

Scarpa'nın şu videosunu buldum. Oyun içinde çok beğenmedim ama Bakasetas gibi tek şutta maç alabilen, duran topları etkili bir topçu. 6-8'in kreatifliğini ona göre ayarlarsan girilebilir buldum.

Katılıyorum, tamam saha içi etkinliği oyuna katılımı filan çok önemli de şu saydığın işleri yapabilen 1 tane bile oyuncumuz yok takımda. Ceza sahasının içine tehlikeli toplar kesebilecek, duran topları etkili kullanabilecek 1 tane oyuncu olmasından yanayım saha içerisinde

Ghezzal 2 senedir bunun ligimizdeki en iyi uygulayanlarından hatta Pjanic ilk geldiğinde ortada pozisyon yokken gol çıkarıp maç kazandırıyordu. Bakasetas yine öyle tekde o topu kaleye atabiliyor biz de duran toplarda sırasıyla PvA, Kerem, Cicaldau, Pulgar, Ömer hatta Babel, Feghouli filan canı ceken topun başına geçiyordu

Ayrıca istatistikleri çok iyi, istatistik tutan sitelerde Brezilya Liginin en iyi rating sahibi oyuncusu şu anda Scarpa. Özellikle Fatih Terim döneminde duran toplar bizim için sadece zaman kaybı oluyordu hatta kornerler filan doğrudan dönüşte bizim kalemizde pozisyona dönüşüyordu sadece şu duran top etkinliği için bile isterim Scarpa yı veya Enis Bardhi de olabilir birkaç sene öncesine kadar bayağı duran top ustası diyebileceğimiz bir oyuncuydu ne bileyim başka aklıma gelen Real Madrid altyapısından yetişen Óscar Rodríguez var bonservisi Sevilla da olası Marcao => Sevilla satışında belki pazarlığa dahil edilebilir sonra Antalyadan 1 mil.€ çıkış maddesi olduğu söylenen Fernando olabilir orasını bilemem de ceza sahasına etkili toplar kesebilen, duran toplar konusunda usta bir oyuncuya ihtiyacımız var

Ben olsam yarın basin toplantısına okanla çıkardım. Çıkmadan 1dk önce de adet yerini bulsun diye kap açıklaması.

GscimbomMobile

hani kap geliyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt