- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
skorere haber düşür nevzo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimi oynartarsin o 5 kisiden simdiki kadrodan.Hedef sampiyonluksa 6
Ilk 5 ise 3 4 transfer yeter
(Ilk 11e)
Kimsenin gitmedigi senaryoda
Haberler o yönde.Neden herkes forvet olarka Muriqi yazip duruyor ? Hayir cok ozel bir forvet de degil bu adam.
Kaani stopere al da orta sahaya hakiki birini koyak. Biktim habire yama yapilmasindan
teklifte yokmuş.ilgi var diye zorluyolarNeden herkes forvet olarka Muriqi yazip duruyor ? Hayir cok ozel bir forvet de degil bu adam.
KaleciKimi oynartarsin o 5 kisiden simdiki kadrodan.
Vasat miNe kadar iyi takım yaparsak yapalım kalemizdeki Uruguaylı olduğu sürece hiçbir şey olamayız.
Konya stoper aliyormus bir tane. Herif milli takimiyla dunya kupasina gidicekmis. Ismini unuttum twiti de bulamiyorum simdiKap gel ordan bi Gbamin
Mlsden miKonya stoper aliyormus bir tane. Herif milli takimiyla dunya kupasina gidicekmis. Ismini unuttum twiti de bulamiyorum simdi
Mlsden mi
Once menejer vardi , acayip kotu topçular getiriyordu Cikalleshi , Musa Çağıran, Barış yardımcı , eduok filan onu gonderdiler simdi scout ile calisiyorlar Muric , Pavicic ve Paz aldılar bu Paz filan Perreiranin ifsa edilen scout listesinde ust siralarda yer aliyordu hatta o listeden bir diger futbolcu ile de ilgileniyor Konyaspor Diogo Pinto.Ewt bu herif .
Sizde scout ekibi mi var yoksa menajer onerisi mi bunlar?
james bitikKatar/Cinden geliyor diye ordan gelen her topcu bitik olacak degil. Fernando ve Souzayi goruyoruz.