Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.836
- 40.590
- 3.413
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
potansiyeli olan ve para eden ama bize faydali olmayan oyunculari vakit kaybetmeden elden cikarmak lazim. boey cikaldo mami bunlarin basinda geliyor. listeye %100 katiliyorum. morutan'in daha gidecek yolu var, onu kolay silmemek gerekiyor ama digerlerine biz burada bir sey ögretemeyiz.sözleşmelerinden çıkılmsı gereken yabancı oyuncularımız olacak. bunlardan bir kısmı kaynak yaratmak üzere satılabilir, bir kısmı gelişim için kiralanabilir, bir kısmı ile de 3'e 5'e bakmadan helalleşmeliyiz. sağlam oyuncularımızı tutabildiğimiz kadar elimizde tutmalıyız.
muslera
marcao
nelsson
luyindama
ozornwafor
pva
boey
omar
cicaldau
morutan
sekidika
mm
gomis
diagne
kiradan döneceklerle beraber sözleşmeli 14 yabancı oyuncumuz var.
muslera
marcao
nelsson
pva
bunları kadroda tutup;
luyindama
boey
omar
cicaldau
MM
bunları kaynak yaratmak adına satış listesine koyup;
morutan'ı gelişmesi için kiralayıp;
sekidika
gomis
diagne
ozornwafor
ile yolları bir şekilde ayırmalıyız.
Fernando-Ndiaye katılmasa o sene çöptü meselaPara harcanması gereken en kritik bölge: 6 ve 8. Buraya yapılacak kaliteli transferler takımı 1-2 seviye yukarı taşıyacaktır.
tövbe et yuvana dön emre
Erden söyledi işte rtaş, bu rakamlara teklif gelmesini beklemeyin diye. Buradan anladığımız şikecilerin Elmas, Muriç gibi transferlerde düpedüz şike yaptığı gerçeğidir.Nelsson a 15 milyon euro’luk bir teklif gelse de satıp Denayer çeksek
15 milyona çok sağlam 2 tane orta saha alınır
Cicaldau okutabilsek o parayla 10 numara
Mohamed i okutabilirsek santrafora harcarız
Bunu yapabilsek bile yeterli olur bence
Ben fazla uçmamamız gerekiyor diye düşünüyorum, kanatlar ve bekleri yenileyecek kadar rahat değilizdir maddi olarak
Boey - PVA
Yunus- Kerem ile devam ederiz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi