- 31 Ağustos 2021
- 70.464
- 50.417
- 3.843
Anime serisi çıkarsak ama üf , Dursun'Un tipini düşünebiliyor musunişte müthiş fikirler . keike 40 güne lig başlamasaydıda![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anime serisi çıkarsak ama üf , Dursun'Un tipini düşünebiliyor musunişte müthiş fikirler . keike 40 güne lig başlamasaydıda![]()
uefa kupası alan frankfurtun en iyi oyuncusu japon kamada
Yok zaten ultimate bir oyuncu değil insanlar reges Melo falan bekliyorsa öyle bir olay yok duracell dediğimiz oyuncu tipi ayakları da düzgün benim en sevdiğim iki özelliği defans önünden top alırken topu alış açısını çok iyi ayarlaması baskı yemiyor bu sayede ikincisi de first touch olayı da baya iyi28 yasinda santa claradan cikamamissa
Iyi topcu degildir
Hoc izlemedim bu arada dogrzya dogru
Ama bence iyi bir done
gs aldı dicek 2 gün sonra
Sen kimdi koreden de adam çıkmaz dersin knkSeneye formu dusup kendini 2 sene sonra ingolstadta bulur
Sag acik haric baska bir pozisyonda basarili olamaz hele Galatasaray'da imkansiz. Merkezde oynayabilmesi icin cevre kontrolu ust duzey + topu cok yakininda tutabilmeli. Bu konuda cok iyi sayilmaz Yunus. Kanat'ta oynayinca orada daha rahat ve daha fazla bosluk buldugu icin istedigi aksiyonlari yapabiliyor. Merkezde oynayan futbolcular bu boslugu fazla bulamadigi gibi top gelmeden once daha cabuk dusunebilmeli.Montella beni 10 no da oynattı dönüşlerim hızlı olduğu için etkili oldum falan dedi. Ama sağ açık oynamak istiyor çok belli
OnanaMorita alternatifmiş bir de ulan daha nasıl iyisi gelebilirdi bu şartlarda hayret
Bu Kazımcan'ın geçen sene bir maçına denk gelmiştim ve hiç beğenmemiştim. Ben kötü maçına denk gelmişimdir diye şimdi bi siteden oyuncu puanlarına baktım tekrar her maç için. Genellikle ya takımın en kötüsü ya da en kötü 2/3 oyuncudan biri. Tüekiye'de 19/20 yaşlarında forma giyen 11 başlayan her oyuncu çok iyi sanılıyor. İnşallah söylenildiği gibi çok yeteneklidir ve bize katkısı olur.
Hiç ızlemedim iyi miki