Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyüpspor, Altay’dan Kazımcan Karataş’ı kadrosuna kattı. Kazımcan, Galatasaray’a kiralık olarak gönderilecek. (Hürriyet)
Bir gece de bu kadar saçmalık olur mu yahu.Morita, Kazım derken gecenin bombası şu olabilir

“ Altay Eyüpspora sattığı Kazımcan Karataşın yerini Mert Müldür ile doldurdu”

japon önlibero mu olur yav

yaptık o hatayı bir kere
Vallaha adamda teknik var, fizikde idare eder, videosunda da skor da yaptığı goruluyor. Berkan Filan gibi takoz değil. Ayrıca Halilin orta ileride vücut hareketi ile yaptığı rakip takım oyuncusunu armut gibi ortada bırakmayıda gayet iyi yapıyor. Kısacası tam bizlik eleman

Aga ben birsey anlamadim, adam bizim yerine simdi Eyupspora mi gidecek?

oyle olduysa, gule gule.

Eyüp size Ömer bayramı verelim

1656016539574.webp
1656016523301.webp

Aynı gün içinde farklı iddialar. Bu arada aklıma şu geldi acaba Eyüp oyuncuyu bonuslar ile 24 milyon Tl'ye aldı da daha sonra bizle Alpaslan+başka bir oyuncu takası ile bize mi gönderdi?
bende böyle düşünüyorum açıkçası - trasnfer parasıda bizden çıkmamış oluyor falan filan.

Altay alparsalna vs bonservis ile kabul etmemiştir misal. Eyüp aldı adamı - bizle takas ile herkes alacağını almış oluyor gibimsi

Vallaha adamda teknik var, fizikde idare eder, videosunda da skor da yaptığı goruluyor. Berkan Filan gibi takoz değil. Ayrıca Halilin orta ileride vücut hareketi ile yaptığı rakip takım oyuncusunu armut gibi ortada bırakmayıda gayet iyi yapıyor. Kısacası tam bizlik eleman
Bu Liboş ne anlar futboldan boşver

Bizim sponsor bize mi çalım atıyor anlamadım herif yönetimde destek verenlerden değil mi zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt