Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.406
- 23.958
- 2.393
Oymuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oymuş.
15-18 arasina marcaoyu salar bizimkiler. Iyi para benceDun erden timur 20m gibi rakamlar yaziliyor gercekci olalim biraz gibi seyler soyledi
15 milyon veren olursa15-18 arasina marcaoyu salar bizimkiler. Iyi para bence
Yatak odası aldık mı?
Olmadım isteYağdı yağmur çaktı şimşek
Sen de mi şair oldun eşolueşek
Sana kalsa 5 e verecenBizimkiler marcao icin 21m fiyat cekmis
Gusül aliyorduremrah suan napion
zaten 20 milyondan pazarlığa başlarsak anca o rakamlara satabiliriz. 15 ten başlarsan pazarlığa adamlar da doğal olarak daha düşük bedele almaya çalışacak.15-18 arasina marcaoyu salar bizimkiler. Iyi para bence
“Galatasaray’ın Okan’ı takdimidir.”

Bu gedson büyük yavsakmis
Gedson: "Hayatım boyunca verdiğim sözleri hep tutmuşumdur. Türkiye’ye geldiğim ilk günden bu yana hep aynı şeyleri söyledim. ‘Her ne olursa olsun, ben transfer sözü verdiğim Beşiktaş’tan vazgeçmem’ dedim. Ara transferde Türkiye’den beni ilk arayan Beşiktaş oldu." (Spor Arena)
Böyle karaktersizlerin futbol hayatı bitsin gram acımamGedson: "Hayatım boyunca verdiğim sözleri hep tutmuşumdur. Türkiye’ye geldiğim ilk günden bu yana hep aynı şeyleri söyledim. ‘Her ne olursa olsun, ben transfer sözü verdiğim Beşiktaş’tan vazgeçmem’ dedim. Ara transferde Türkiye’den beni ilk arayan Beşiktaş oldu." (Spor Arena)
Gedson: "Onlara da ‘Evet’ dedim, iş bitti. Beşiktaş’la anlaşmayı yaptıktan sonra, daha önce kiralık oynadığım Galatasaray’ı hiç düşünmedim, hiç görüşmedim. Avrupa'dan gelen teklifleri de bu süreçte reddettim. Açıkçası Galatasaray'a geleceğim şeklindeki haberlere de güldüm."
Gedson: "Hayatım boyunca verdiğim sözleri hep tutmuşumdur. Türkiye’ye geldiğim ilk günden bu yana hep aynı şeyleri söyledim. ‘Her ne olursa olsun, ben transfer sözü verdiğim Beşiktaş’tan vazgeçmem’ dedim. Ara transferde Türkiye’den beni ilk arayan Beşiktaş oldu." (Spor Arena)
Gedson: "Onlara da ‘Evet’ dedim, iş bitti. Beşiktaş’la anlaşmayı yaptıktan sonra, daha önce kiralık oynadığım Galatasaray’ı hiç düşünmedim, hiç görüşmedim. Avrupa'dan gelen teklifleri de bu süreçte reddettim. Açıkçası Galatasaray'a geleceğim şeklindeki haberlere de güldüm."
Buda çekmiş tineri belli bunlara sağlam bi koymak farz oldu bu seneGedson: "Hayatım boyunca verdiğim sözleri hep tutmuşumdur. Türkiye’ye geldiğim ilk günden bu yana hep aynı şeyleri söyledim. ‘Her ne olursa olsun, ben transfer sözü verdiğim Beşiktaş’tan vazgeçmem’ dedim. Ara transferde Türkiye’den beni ilk arayan Beşiktaş oldu." (Spor Arena)
siparişleri kontrol edip, depo düzenini kontrol ediyomemrah suan napion
Konusunu açsana sovelimGedson: "Hayatım boyunca verdiğim sözleri hep tutmuşumdur. Türkiye’ye geldiğim ilk günden bu yana hep aynı şeyleri söyledim. ‘Her ne olursa olsun, ben transfer sözü verdiğim Beşiktaş’tan vazgeçmem’ dedim. Ara transferde Türkiye’den beni ilk arayan Beşiktaş oldu." (Spor Arena)