Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.253
- 102.363
- 5.238
Metehan var bir de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metehan var bir de
a.kerim hamlesine olumlu bakıyorum
gs sözlük'te böbreğine kadar sövmüşler. bence biraz sürü psikolojisi etkisiyle gömülüyor
marcao giderse ilk 11'e bir yerli sokarak yabancıya yer açarız.
elbette marcao'dan geride bir herif ama çok iyi iki stoperle 13. olduğumuzu unutmayalım.
önceliği daha yüksek olan mevkiler var. bu uğurda stoperde kalite olarak geriye doğru bir adım göze alınmalı. böylece taylan, berkan izlememiş oluruz.

detaycı,çalışkan ve takıntılı olurlarBaşaklarda ne oluyor?
Aynı ben.detaycı,çalışkan ve takıntılı olurlar
Ahmed'i mıhlayalım derim.Ahmet ortalıkta yok yine transfer oldu abdülkerim geldi farkında mısınız![]()
Abdülkerim Ahmet çıkarsa ne gülerim yaAhmet ortalıkta yok yine transfer oldu abdülkerim geldi farkında mısınız![]()

ohoo o para daha gelmemiş mi elimize nasıl yaBİLGİ l Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nden kazandığı 17 milyon € temmuz ayı içinde ödenecek.
:O
Geçen sene bir maçta oynamış sakatlanıp çıkmıştı da hangi maç olduğunu unuttum.
1 eylüle kadar banlanması yönünde oy veriyorumAhmet ortalıkta yok yine transfer oldu abdülkerim geldi farkında mısınız![]()
football manager oynuyorummotz suan napion

ben beğeniyorum bu çocuğu tutarlar umarımgidici olduğu hususunda çeşitli yayınlar vardı
sanmamfenerli fanatik amigo gazeteci raskin ile ilgimizin ciddi seviyede olduğunu söyledi
belçikalı Berkanfenerli fanatik amigo gazeteci raskin ile ilgimizin ciddi seviyede olduğunu söyledi