Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadir ve rodopun her zamanki taktiği çok yüksekten uçup her transfer de çok zor diyorlar böyle olunca transfer olunca zoru halletmiş oluyor yönetim olmayınca e zor demiştik diyerek patlamamış oluyorlar.
Kaan'a falan zor diyip Torreira+Ndombele yazmalarına ayar oluyorum. TS basını genelde güvenilir oluyor, onlar Müldür için 8 milyon istendiğini ifade etmişlerdi mesela.

okan kocuk
abdülkerim
kazımcan
mert
taylan
berkan
emre ak
emre kıl
yunus
kerem
halil
umut

yerli olarak fazlasıyla yeter

28-30 kisilik kadro görmek istemiyorum ben. her mevkinin adamlari net olmali.

2 kaleci (ismail cipe kaleci falan degil)
4 stoper
2 sag bek
2 sol bek
6 orta saha
4 kanat
3 forvet

bi kere olmak zorunda. burasi zaten 23 etti. maksimum 3 oyuncu daha ekleyip kadroyu tamamlamak gerekiyor.

kadroyu isgal eden mevkisiz veya yedek yedegi olacak türkleri tutmaya gerek yok. alt yapidan bir eleman 3.bek alternatifi olabilir. tutup da 5.stoper olarak semih kayalar falan tutulursa buna karsi cikarim.

Bizim gazetecilerde amma kolpa. fransız basını Sassuolo'nun 5 milyon'a bırakmaya hazır olduğunu yazmıştı. Kaan'ın 2,5 milyon € istediği de yalandır. Ama € ile 1,3-1,5 falan istemiş olabilir.
Klasik yonetim tarafindan servis edilen haberler, transfer olmuyorsa yüksekten fiyat yaptırılıyor ki tepki olmasin. Aynısını bu sene marco rose içinde yapıldı anlaşıldı falan derken bir anda yok 7 milyon istiyor yok 20 transfer istiyor diye haber yaptırıldı bu transferde ona dogru gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt