Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ntvspor trasnfer zamanları çok daha güzeldi ya - her daim o kanalı özleyeceğim.

Diagne ve Gomisten çıkabilirsek oraya Balotelli gelsin isterim.
Derbilerde falan büyük kudurtur kuşları

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben olumsuz değilim üstat.

marcao'nun gideceğini varsayıyorum. abdüş kalite olarak ondan geride elbette ama lig için yeter bence.
bu sayede orta sahaya yabancı alma opsiyonumuz olur.
orta sahanın kötülüğünden bu hallere düştük zaten. bir yerden yabancı opsiyonu açmamız lazım ilk 11'de.
a.kerim-marcao değişimde yaşayacağımız güç kaybını orta sahada taylan-yabancı değişimden fazlasıyla karşılarız.

Bu sezon genel olarak iyiydi kabulümdür ama ben biz de ilk 11 oynayacak kalitede oldugunu düsünmüyorum. Bedava olsa tamam ama bonservis ödeyip alinmasina karsiyim ben. Lig'den hangi yerliyi bonservisiyle alsak bir yerimizde patliyor kac senedir. Izledigim maclarda hosuma gitmeyen bir kac sey gördüm ayrica.

Mesela Trabzon'a 2-1 yenildikleri macta Visca'nin ikinci golünde ceza sahasi icinde kale cizgisi hizasinda 3 tane takim arkadasi Nwakaeme'yi karsilamaya calisirken bu da altipasin orada Visca'yi kadraj etmeye calisip adami takip ediyordu gözünün ucuyla. Sonra 3 kisinin karsilamaya ugrastigi Nwakaeme'ye dogru iki adim yöneldi. Nwakaeme de Abdülkerimin bombos biraktigi Visca'ya topu verdi o da golü atti.

Olasi bir Marcao ayrilisi icin aliniyorsa tatmin edici degil, Nelsson ile Marcao'yu yedeklesin diye aliniyorsa hatta komple rezillik bence. Dogru orta saha kurgusu ile altyapidan birini adapte etmek icin bence müthis bir firsat var elimizde bu sene. Umarim bunu beceririz. Sirf stoperler icin gecerli degil bu, tüm takim icin gecerli. Yunus bol bol oynayacak bu kesin bence, Eren Aydin'in adinin cokca sarf edilmesi de tesadüf degil. Onu da forvet rotasyonuna eklerler büyük ihtimal.

Stoper icin Emin Bayram, Isik Kaan bir de sürpriz olarak altyapimizda kaptanlik yapan Metehan Baltaci var. 3.lig'de olsa bile düzenli bir sekilde forma giymis gecen sezon Riek hocamin takiminda ve bir üst lige cikmislar. Alt lig olsa bile düzenli forma giymis bir genco hic forma sansi bulamamis bir genconun önündedir bence.

makul bi fiyata Gueye mi,
1 sene kiralık Ndombele mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt