Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocamın tarif ettiği ortasahaya birebir uyan isim sergio oliveiradır. Derhal şartlar zorlanmalı. 1m kiralama + 10 m opsiyonla biter bu iş

:crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed:

Gomis-Diagne ikilisi arkasında emre akbaba nasıl bir hücum kurgusu olurdu çok merak ediyorum

hiç tehlike yaratamayız ama yarattığımız her tehlike de gol olur

ANK: Torino Zenit Sevilla Marcao'yu transfer etmek istiyor. Marcao gitmek istiyor

bekledigim sekilde ilerliyor - torino eldeki stoperi muthis bir rakama satip marcao'yu alir bakisinda idim transfer sezonunun en basinda..

zenit - yoruma acik. liglerin durumuna gore sekil alir gibi..
sevilla , ayni torino gibi bir durumda stoper acigini kapama konusu... avrupa kupalari ve ligi dusununce, acil ilk is bu konuyu halletmek isteyeceklerdi, zaten bir diger onem stoperi sakatlandi donusu de surebilir...
marcao zor sakatlanan profil, hem torino hem sevilla kacirmak istemeyeceklerdir. olay marcao secsin'e kalirsa sevilla'yi secer ,ordaki brezilya nufusu ,fernando ve gecmiste latinlerin o takim ve ligdeki basarisi vs ozelinde.
keza, milli takim gecisi daha rahat olur sevilla uzerinden torino'ya nazaran...

bizim sayet sicak hazir paraya ihtiyacimiz var ise *transfer sezonuna dair,
o vakit, torino ,sevilla ikilisinden biri daha makul olur en azindan onlarin stoperleri gitti,gidiyor mutlaka yeri dolduracaklar - bir nevi ; kacari yok gibi bir durum...

marcao zaten gitmek istedigini belirten hal hareket ve davranislarda idi kimi maclarda - nacizane hissiyatim.

umarim guzel bir bonservise ve zamanlamasi da bizim isimize gelecek sekilde sonuclanir.

FWChPZFXoAAspO0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt