Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kariyeri düşüşte isimli oyuncular bizim ligde kendini bulur da Keita abimizin kariyer biraz fazla düşüşte galiba üç senede 10 golü zor atmış.

Alperin actigi 1 nöbet ha.

Talisca gelebilir bu başlıkta

6M Euro istiyormuş

Balde'nin net maaş 1m euroymuş italyada
Ekli dosyayı görüntüle 163685

haber resmilesirse nacizane gozlem yorumumu yazmak isterim genel anlamda.

ilk basta guzel futbol temali bir giris yapayim nacizane;

futbola sevdali ,guzel jeneriklik nadir gorulen gol gormek isteyen futbolseverleri,
bu sezon versus *sassuolo macinda atmis oldugu -kanimca sezonun- golu izlemenizi tavsiye ederim.
*golun asistini ozel listemde bulunan *nahitan nandez'in yapmis olmasi ayri guzel tarafim adina...

oyuncuya donersem hafizam elverdigince ;
yanilmiyorsam ispanya dogumluydu, yerel bi bolge takimindan 2000lerin baslarinda barca akademiye gecmisti.,,,derken ufak bi ucrete *lazio u19a kendisini aldi.....< ->>

ilk denk geldigimde *lazio sub19 da cilgin atmisti.. ust yapiya cikmasini o donem bekliyordum. zaten ciktida...ilk sezon beklentiyi karsilamisti... 16/17 sezonu lazio ile iyi bir performans sergileyince >

> gittigi fransa liginde hafizam yaniltmiyorsa, 2017/18 sezonu monaco da cilginc atmisti. begenmistim. gerci o sezon,falcao,jovetic ,fabinho,lemar,moutinho,rony lopez genel anlamda iyi bir sezon gecirmislerdi.... o donem, jardim_thierry henry sentezli bir kadro ve oyun anlayisi ile bold bir performans ortaya cikmisti...ligi de 2.bitirmislerdi...

ilginc bir kariyeri oldu kanimca.
her peak yaptigi takimda nerdeyse *17/18 den itibaren ertesi sezon yeni bir takimda olmasi -bazi yonden iyi(performansi iyi-ki,transfer teklifi aliyor) , bazi yonden ise kotu; tek takimda benzer performansi surekli yapmasi icin uzun soluklu durmuyor veya tutmuyorlar.maddi yonden teklif iyi olsa gerek kendileri adina...

ozellikle monaco devamli kiraya gonderdi yanilmiyorsam. misal ustte belirttigim sezonun sonunda
inter kendisini opsiyonlu 5m 'e kiralamisti...opsiyonu kullanmadilar. <>. her ne kadar *sampiyonlar ligi spotunu alma kader_maci olan ligin son macinda *empoli karsisinda *gol atip galibiyette katkisi olsa da
*akabinde inter kiralik seruveni bitmisti....

tekrar monaco en son sampdo derken cagliari'ye gecti temelli. suan bosta yanilmiyorsam.

ps: dedigin gibi bir maas ise sasirdim. daha fazla maas aliyordu genelde - 1 m ise cok dusuk. diger yandan cagliari icin 1 m veya civari-yuksek olmasi dogal.

gerekli bilgi;
bu yil dunya kupasinda *senegal ile kadro_bazli olmasi *muhtemel. *son macta da oynadi milli macta.
kupada ekstra performans verip temelli transfer olma dusuncesi de olabilir - ilk planda kupadan once *kiralik oynamak isteyecektir kupayi dusunerekten-tahminim.
<>
futbolcuya yonelik *ayri baslik var ise oradan devam edebiliriz bu baglamda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt