- 1 Ağustos 2014
- 63.844
- 75.051
- 4.338
sağ bek ?Hala fikrim aynı
3 orta saha + Umut.
Stoperlerden biri satilirsa Denayer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağ bek ?Hala fikrim aynı
3 orta saha + Umut.
Stoperlerden biri satilirsa Denayer.
Abdül için ederini vermişiz.Çok fena tokata geldik, Dursun başkanın cüzdan boş çıktı galiba.
Abdülkerim için 2 tane kiralık 1 tane bonservisle oyuncu teklif etmişiz 0 Cash para.
Yabancı hoca getirmediler masraftan ötürü.
Torrente bile 2m euro ödememek için haklı fesih diye bişey çıkardılar.
Antalyalı Fernandoyu bile Araplara kaptırıyorlar.
Ben fena kıllanmış haldeyim, Dursunda para mara yok galiba...
Omar gitmeyecekse boey goturur bu sezon. sadece ligdeyiz ztnsağ bek ?
Boey gitmek istiyormuşOmar gitmeyecekse boey goturur bu sezon. sadece ligdeyiz ztn
2 sağ bek ne yavNevzat: 6-8-2 öncelikmiş. 2 sağ bekmiş nevzat öyle diyor
boey de gitmek istiyor diyorlardıOmar gitmeyecekse boey goturur bu sezon. sadece ligdeyiz ztn
Başlıkta "Ben size"den sonra "taraftarın gönlündeki" kelimeleri çıkmamış renktaş![]()
altyapıdakilere penaltı kullanmayı öğretirler umarım.GS u 15 yarı finalde penaltılarla kaybetmişti ama normal sezonda 8 puan fark attıgımız,içerde 4 tane,dısarda 3 tane attıgımız fb u 15takımı bursayı yenip şampiyon olmuş.u 17de penaltılarla kaybetmişti.
cocuklar bu kadar ezici üstünlük kurmus,şampiyonlugu haketmişken yazık gercekten.u17 de bjk,u15te fb beleşe şampiyon oldu resmen.
2 forma nolu topçu demek knk. Yani 2 forma nolu topçu=sağ bekmiş nevzat diyor ben demiyom o diyo2 sağ bek ne yav
Yillik bir 6-7'si vardir onun karşılanması zor.Gueye menejer önerisi dediler düşünülmüyormuş. Bana göre adı çıkan o kadar adam arasında en iyisi Gueye idi. Yazık olmuş.
o ne enteresan bi kriter yav2 forma nolu topçu demek knk. Yani 2 forma nolu topçu=sağ bekmiş nevzat diyor ben demiyom o diyo
Boeyin topçu olduğundan bile şüpheliyimKonyanin yolladigi skubic 3 tane boey eder. Yazmayin abi artik su adami