Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok fena tokata geldik, Dursun başkanın cüzdan boş çıktı galiba.

Abdülkerim için 2 tane kiralık 1 tane bonservisle oyuncu teklif etmişiz 0 Cash para.

Yabancı hoca getirmediler masraftan ötürü.

Torrente bile 2m euro ödememek için haklı fesih diye bişey çıkardılar.

Antalyalı Fernandoyu bile Araplara kaptırıyorlar.

Ben fena kıllanmış haldeyim, Dursunda para mara yok galiba...
Abdül için ederini vermişiz.
5m altı yabancı getiremiyorsun fener 6 beşiktaş 3 ay hoca bulamadı sonra gidip bir sürü para vererek hoca namına no name olmuş bir herifi getirdiler.
Torrent ve 2 m konusu bir noktada uzlaşmaya gidecek konu Torrent tamam lanet olsun diyip para koparmaya çalışacak. Fifa başvuru ve sonuçlanması derken minimum 3 sene sürer o dava. Uzlaşılacaktır elbet.

Fernando içinse daha dün yazdım Araplar dehşet para veriyorlar şu şartlarda 30 yaşındaki herifi sadece parayla ikna edersin. 1.5 milyon istanbul 3-5 milyon dolar arap çölleri. Kusura bakmayın da şu makasın olduğu yerde Türkiye'yi seçenin aklından zoru vardır.

Dursundan ne bekleniyordu onu anlamadım herif en fazla 10 milyonluk bir kasa kolaylığı sağlar o kadar onu da 2 sene sonra tahsil eder.
Asıl para koyacağız diyen metin gösterecek hünerini aday olup boş mu konuşuyor göreceğiz. Nef her türlü yardımı sağlayacaktır iyi bir fırsat transferi çıkarsa erden bey elini cebine atar.

altyapıdakilere penaltı kullanmayı öğretirler umarım.GS u 15 yarı finalde penaltılarla kaybetmişti ama normal sezonda 8 puan fark attıgımız,içerde 4 tane,dısarda 3 tane attıgımız fb u 15takımı bursayı yenip şampiyon olmuş.u 17de penaltılarla kaybetmişti.

cocuklar bu kadar ezici üstünlük kurmus,şampiyonlugu haketmişken yazık gercekten.u17 de bjk,u15te fb beleşe şampiyon oldu resmen.

transfer yerine Serhan Türk'ün Ribery ile merter maceraları - televole günleri konuşuluyor spacete

altyapıdakilere penaltı kullanmayı öğretirler umarım.GS u 15 yarı finalde penaltılarla kaybetmişti ama normal sezonda 8 puan fark attıgımız,içerde 4 tane,dısarda 3 tane attıgımız fb u 15takımı bursayı yenip şampiyon olmuş.u 17de penaltılarla kaybetmişti.

cocuklar bu kadar ezici üstünlük kurmus,şampiyonlugu haketmişken yazık gercekten.u17 de bjk,u15te fb beleşe şampiyon oldu resmen.

Sergi metehan baltaciyi ov millet altyapidan anladigini gorsun

Hissediyorum o cocuk cikis yapacak

@Sergen Zeren Nelsson’un yaninda kimi oynatiyoruz Sergi, Isik Kaan’i mi, Emin Bayram’i mi yoksa Metehan Baltaci’yi mi?

Bu bjk ve fbnin hatta tsnin tum transfer listeleri bilinirken

Bizim listeler mitin kirmizi odasinda gizleniyor sanirim

Senelerdir boyle

Isin trajikomik kismi ise calimida hep biz yiyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt