Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.234
- 12.978
- 2.658
2dk ayrıldım abdülkerim acıklandı. ben forumdayken bir gelişme olmuyor. ne zaman offline ya da cezalı olsam akıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2dk ayrıldım abdülkerim acıklandı. ben forumdayken bir gelişme olmuyor. ne zaman offline ya da cezalı olsam akıyor
Yunus ile PvA kime gitti?
@Onur Liboş , haklı çıktı. tebriklerKoku boş değilmiş, sıra salıda...
yanlız 3 mü giyiyordu Ahmet , 5 mi ? tam net değilim yav
sıddık bey bir numaralı duyumcumuzdur@Onur Liboş , haklı çıktı. tebrikler
bende sonradan düştü ne alaka uçak hikaesi adamla diye ... bekleme salonu falan diyor ama tüm uçuşlar geçici olarak durdurulmuştur felan..Yalnız videoda baya uçak mesajı var
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
daha müthiş - hemen marcaonun menajeri 40'a verelim Marcao'yu desin.Sevilla'daki performansı ile devleri peşine takan Fransız stoper Jules Kounde'nin yeni adresi Barcelona olmak üzere.
Sport'ta yer alan habere göre Sevilla, Barcelona'dan 65 milyon euro bonservis istedi ve Barça, bu konuda pazarlık masasında yer alıyor.
2019'da 25 milyon euro karşılığında Bordeaux'dan Sevilla'ya gelen Kounde, La Liga ekibinde 95 maça çıktı.
Marcao işini hızlandırır.
60-70-80 neyse kopariyor serefsizler sonra gelip bize 10-12lik teklif yapiyorlarSevilla'daki performansı ile devleri peşine takan Fransız stoper Jules Kounde'nin yeni adresi Barcelona olmak üzere.
Sport'ta yer alan habere göre Sevilla, Barcelona'dan 65 milyon euro bonservis istedi ve Barça, bu konuda pazarlık masasında yer alıyor.
2019'da 25 milyon euro karşılığında Bordeaux'dan Sevilla'ya gelen Kounde, La Liga ekibinde 95 maça çıktı.
Marcao işini hızlandırır.
@Can Erden buna ne diyorsun? abdülkerimin videosundaki uçaklar?Salı günü uçaklar kalkmaya başlar.
tüm uçuşlar durdurulmuştur diyor. nöbete kilit vuralım@Levent Akgün e gonderme var acıklamada