Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ona hiç itirazım yok yav - geçmiştekilerde bu bazda yapıldı tabide insan doğasıdır adam 19 alıyor ben niye 9-10 dayım diye vs - büyütülecek bir şey değil tabiiki kaldı ki Yunus vs maaşlarıda dediğin gibi olacaktır.

Müldür ne kadar alıyor Sas'tan ?
Doğrudur da işte sözleşme imzaladığın zamanki koşullar mesela biz Kerem'e geçen yıl 10 kat zam yaptık kendisinin Avrupa hayalivar ya bu yıl yada önümüzdeki sene maksimum gidecektir ama mesela performansı düştü yüksekken zam yaptık hadi düşünçe indirelim deme şansımız var mı? Yok. Mesela Biz euro ile imzalanan sözleşmelerden euro çok kalktı indirelim deme hakkımız olmuyor oyuncularında sözleşmeleri varken sorun çıkarmaması lazım hani para alırken konuşurken profesyonellik ise her alanda profesyonellik olmalı. Bu Türk oyuncularla Tl üzerinden anlaşma kanunen zorunlu olmasaydı hiç biri Tl üzerinden anlaşmada imzalamazdı bu arada.

Motz lakabi takti takali, beyin motz gibi calisiyor.

degistirin lutfen, artik Motz olmak istemiom

Galiba feg babel maaşları gelirlerse bu tür futbolcu arkadaşlara verilecek.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yani maaşının bi kısmını tottenham karşılıyorsa ,

kira bedeli uygunsa - satın alma opsiyonu biraz ters gelebilir tabi...

bilmiyorum ama tepe profil olarak bu adam geliyor aklıma.

Öte yandan ama diyorum sadece lig var elde - lige aslında fazla bir profil ... ama bağlayabilirsen ortashayı bu sezon oturtursan seneye rahat rahat nokta takviye bakarsın 9-10 oyuncu yerine sanki...

cüzdan.gif 'e güveniyor taraftar ama ben esas şampiyon olursak ona güvenmek gerekebilir diyorum - lig + kupa , sıkışık olmayan fikstür var şu an.

IMG_4765.webp

Şuna ciğerimi bıraktım lan :cry:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cenk Ergün istanbula ayak bastı mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt