- 1 Ağustos 2009
- 47.011
- 49.310
- 4.878
Emrahla acayip bir bağımız var galibaAha kafası aynı çalışan iki sıvazlamacı![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emrahla acayip bir bağımız var galibaAha kafası aynı çalışan iki sıvazlamacı![]()
dün kapımda yatıyordun ''abiiiiiiiii o karı kim diye''Aha kafası aynı çalışan iki sıvazlamacı![]()
üstad doğru diyorsun da fbjk'nin çöpleri dediğin gibi iyi paralara gittiği oldu geçtiğimiz dönemlerde, bu pazarlama olayı sadece bizde olmuyor. bunda da paso yönetimleri suçlamak doğru mu emin değilim tabi ki yanlışları var ama min jae yarın 25'e gitse şahsen ben inanmam orada yazan rakama. tıpkı elif elmas transferinde olduğu gibi, kral Burak yılmazı biz 7'ye zar zor yollamışken, adamlar çöp Ersan Gülüm'ü aynı paraya yollamışlardı.bu ligin piyasası bu olayı fazlasıyla abartılıyor
tamam avrupada kendini gösteremedi filan desek neyse de muadili 50 milyon olan adamların sadece lig farkıyla 12 etmesi piyasayla filan açıklanamaz
sıfır networkle sen de ben de gitsek marcaoyu gözü kapalı 12ye satarız zaten
bu ölücü sevilla nın ölücü keli monciye mandal dahi vermeyelim kendi cakma topcusunu 60 a barcelonaya satıcak gelicek 3 kurusa marcao alıcak .hem marcao bizim tapulu malımız ne demek sevillaya gitmek istiyorum klüpler arası anlasma olmadan sen agzını bile acamazsın marcao efendi sevilla ayartmıs olabilir bu andavalı 17 18 den assaya verilmemeli
Resmen bunalima girdim bu olaydan. Kim Min Jae 8m'ye serbest kalmiyor mu zaten. Herif serbestlik sarti ve 3m maas istedigi icin Porto'ya gitmedi.Avrupa liginde kıçı kırık takımlara madara olan Koreli gavat için 20+ haberleri yaptırıp Marcao için 12 iyi diyen yavşakları tek tek hoplatmak lazım.
fernandonun karakterinde bi yamukluk var gittikten sonra da bizi küçümsemişti it.Belliki Fernando Marcao'yu kafalamış
Yo demisti ki Man City'den ayrildiktan sonra kendimi kanitlamak icin bir seviye dusmem gerekti ama kanitladim ve performansim sayesinde Sevilla seviyesine geldimfernandonun karakterinde bi yamukluk var gittikten sonra da bizi küçümsemişti it.
burda da 20-25 maça falan çıkmıştı 2 sezonda da