Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zeki çelik roma muhabbeti vardı,8 m euro muydu neydi ?yani yanlış anımsamıyorsam 8 m euro ve anlaşma olduysa eğer,zekiyi kıstas alıp merti ona göre almaya çalışabiliriz. zeki fransa şampiyonu olan takımın sağ bekiydi yanılmıyorsam.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muhammed ile neden yollar ayrılsinki Bana göre Okan Buruk Muhammeddeki cevheri ortaya çıkaracak Galatasaray in en iyisi olacak buna inanıyorum

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gitmek istiyorsa kesin - teklif değerlendirilir

Devre arasında da Bordeuxa gidiyordu (oraya bile gitti adam) , torrentle nerdeyse hiç ilk forvet sayılmadı - mutsuz... gitmek ister mi isteyebilir inanmıyorsa işlerin düzeleceğine.

Kaliteli yerli oyuncu sayısını arttırmak mantıklı hamle.

Hatta savunma tarafını kaliteli yerliler ile halledersek hücum hattı için yabancı oyuncu alma konusunda elimiz güçlenir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Marcao için 12 çok absürt saçmasapan bir rakam yaw. Ben olsam 15'e bile bırakmazdım. Sevilla muadili bir adamı 30'un altına alabiliyorsa alsın bakalım.

Mert de bu arada ne kadar maçını izlediysem hepsinde yardırıyordu, çok faydalı olur. Yabancı sınırı olmasaydı bile gerçekten kadroda düşünebileceğin ender yerlilerden biri.

gökhan: menajerler ile konuştum türkiye ye gelmez dediler carvalho için zor transfer.

zenit 10 mıo vermıs ilk yazılı teklif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt