Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carvalho çakılı 6 ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

avrupada ama içerideki marsilya hariç hep kısa mesafede kapanık oynadık , orda dikkati dağılmayan her topçu iyi performans verdi... ama ligdeki çökişte çok fenaydı be hocam - geçen sezon özelinde bakıyorum tabide adamın yaş 27 , 28 olacak - çok soru işareti halde bnde malesef şu an.
yok yok asla 11 olmaz katılıyorum, ama 8-10 maçta duruma göre 11 çıkabilir içerde basit maçlarda vs

yaw tamam anladik mert zor transfer

rodop senin ben

Okan
Mert.. Kaan.. Abdülkerim.. Kazımcan

Arka tarafa dolduralım yerlileri, ileri tarafta beyinleri error veriyor zaten 😄

Şampiyon oldukları sene Zeki için istedikleri paralar 17-20 milyon eurolar gibiydi. Zeki'nin bu sezon hem performansı biraz düştü sanırım hem de sözleşme bitimine 1 yıl kaldı ve Zeki ile anlaşamadılar o yüzden 7-8'ler konuşuluyor ki bonuslar ile çift haneye çıkıyor teklifleri sanırım.

Ozaman küçükte olsa bi kıstas yapılabilir müldür transferinde.yani zeki diyelimki 12 olsun piyasası mertinde en fazla 8 eder.bu durumda merti 6+bonuslarla 8-9 alınabilir.tabii bu benim kendi karalamam ,ne kadar doğru olur bilemem

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yok yok asla 11 olmaz katılıyorum, ama 8-10 maçta duruma göre 11 çıkabilir içerde basit maçlarda vs
11 zaten bence geçen sezonla imkansızda - dediğin gibi kupada ortasaha dinlendirirsin , gençlerle beraber koyarsın ne bileyim o işlere yarar.

Afferim halil gelme yedek kalirsin
bı sheredder eksikti zaten
images.jpg

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt