- 2 Temmuz 2011
- 138.094
- 58.924
- 5.488
scarpa 10 numara talisca forvet olsa manyak bişey olurdu herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inanılmaz mücadeleci ve gayet teknik bir oyuncu.Bizim bu boktan ligin çok üstünde bir oyuncu3 senedir hayalim o
evetinanılmaz mücadeleci ve gayet teknik bir oyuncu.Bizim bu boktan ligin çok üstünde bir oyuncu
pas teknik pozisyon alma ve duran toplar iyi ama güç büyük soru işareti.Gerçi o mevkide güç ne kadar önemli tartışılır ama temaslı bir lig bizimkisiDripling ve ilk kontrole baktım ilk olarak iyi duruyor oyuncuyu tanımıyorum tabi.
euro kaç oldu ki?Zor az kalir imkansiz.Euro 3 4 civari olsa olurdu.
Olympiakos ile adı geçiyordu ve sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor yani maliyeti uygun olur. Toreirra- X- Scarpa X yerine şöyle fizikli Ndombele gibi bir 8 bulabilirsek müthişbir ota sahamız olur sadece bu 3 transfer bile şampiyonluğa oynatır bizi.Gustavo Scarpa diyorlar Allahım lütfen olsun ya gerçek bir Brezilyalı 10 numaramız olmayali çok olmuştu
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
18,27euro kaç oldu ki?
Talisca tabiki müthiş olurda bence olacak iş değil o hem yüksek maaş hem de bonservis verilerek alabilirsin anca onu da biz kaldıramayiz Scarpa hem yetenek hem ekonomi olarak çok doğru iş olur ama maaşı 2 milyondan aşağı olmaz çünkü brezilyaya göre baya iyi kazanıyor kulübündeTalisca'dan Scarpa'ya bu kadar kısa sürede düştüysek Emre Akbaba H.O
bügün dünden fazla yarından azdır kesineuro kaç oldu ki?
zengin olmuşum
Benim hayalim 8 numaraya bu üçlü için Juninho Bacuna Gedsonu falan kimse hatırlamaz bile o gelse Juninho olmazsa Lemina da bu üçlüyü çok iyi tamamlarOlympiakos ile adı geçiyordu ve sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor yani maliyeti uygun olur. Toreirra- X- Scarpa X yerine şöyle fizikli Ndombele gibi bir 8 bulabilirsek müthişbir ota sahamız olur sadece bu 3 transfer bile şampiyonluğa oynatır bizi.
üstad sal artık scarpa'yi beTalisca tabiki müthiş olurda bence olacak iş değil o hem yüksek maaş hem de bonservis verilerek alabilirsin anca onu da biz kaldıramayiz Scarpa hem yetenek hem ekonomi olarak çok doğru iş olur ama maaşı 2 milyondan aşağı olmaz çünkü brezilyaya göre baya iyi kazanıyor kulübünde
renktaş takıma güney amerikalıları doldurdun. toprakçılık yapıyon sanki.Benim hayalim 8 numaraya bu üçlü için Juninho Bacuna Gedsonu falan kimse hatırlamaz bile o gelse Juninho olmazsa Lemina da bu üçlüyü çok iyi tamamlar
Üzüyorsun gerçekten kırıldım şu an geceden geceye foruma geliyoruz birüstad sal artık scarpa'yi beadam gelmedi gelmiyor gelmeyecek boşveeeeer

Valla Scarpa'yi mesajda gördüğüm gibi sen olduğunu anladım zaten mesajı yazanınÜzüyorsun gerçekten kırıldım şu an geceden geceye foruma geliyoruz bir
Juninho Bacuna Hollandalı renktasrenktaş takıma güney amerikalıları doldurdun. toprakçılık yapıyon sanki.
ismine bakmaYok bu kez haberler çıkmış baya ondan yazdım yoksa aklımda yoktu ama seviyorum herifi ciddenValla Scarpa'yi mesajda gördüğüm gibi sen olduğunu anladım zaten mesajı yazanınScarpa'yi ailesi bu kadar istemiyodur