Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben ozornwafor'un kontenjan açılsın diye alelacele şekilde yollandığını hatırlıyorum sanki detay bakmadan.

Scarpa cuk olur. 6 no için ben Gueye seçerdim Torreira yerine
Kalırsa Mostafa Mohamed 'e bayağı gol attırır hani hava toplarında bu kadar etkili bir adamın bizde attığı kafa golü sayısı bir elin parmağını geçmez şaka gibi. Son forvetlerimiz Falcao/Diagne/Mostafa Mohamed filan hepsinin hava toplarındaki etkinliği çok yüksekti ama hiçbirinin kafa golcülüğünü kullanamadık mesela Mostafa Mohamed bu ligde Ghezzal ile filan oynasa bizde attığının 2 katını atardı

Lo Celso olur mu bilmem de tıpkı onun gibi dolu dolu bir orta sahaya ihtiyacımız var. Hani Okan Buruk Başakşehir de net bir 6 numara ile önünde 2 tane hücuma dönük merkez orta saha kullanıyordu ya bize de o lazım

PSGde gayet iyiydi ilginç bir şekilde Betise gitti orada da çok iyi oynadı.. Ardından Tottenham macerası tutmadı.. Ardarda bu kadar takım değiştirmesi de kariyeri için olumsuz oldu bence her sene yeni ortam farklı ülkeler .. Sayılı orta sahalardan biri olacak derken 26 yaşında sağa sola kiralanan bir adam oldu.
Gelsin kendini tekrardan bulsun bizde

Muslera
Müldür Nelsson Denayer PVA
Gueye Torreira
Yunus İsco Kerem
Musti

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
17494.webp

Kalırsa Mostafa Mohamed 'e bayağı gol attırır hani hava toplarında bu kadar etkili bir adamın bizde attığı kafa golü sayısı bir elin parmağını geçmez şaka gibi. Son forvetlerimiz Falcao/Diagne/Mostafa Mohamed filan hepsinin hava toplarındaki etkinliği çok yüksekti ama hiçbirinin kafa golcülüğünü kullanamadık mesela Mostafa Mohamed bu ligde Ghezzal ile filan oynasa bizde attığının 2 katını atardı
Zaten asıl sorun buydu. Hava toplarında etkili Diagne ve Mohamed'e biz gittik altı pas golcüsü kıvamında paslar attık vs. Sistemsel sıkıntı çoktu. Ne orta açabilen duran top kullanan adam vardı ne bişey.

32 yaşında filan ama orta sahayı bayağı tutar Gueye. Zamanında Aston Villa ile küme düştüğünde çok istemiştim keşke o yaşındayken alabilseydik ama geç olsa da Galatasaray orta sahasında izlemeyi çok isterim

Marcaoya acaba sosyal medya hesaplarına ,gs den ayrılacaksan kesinlikle senin sevillaya felan transfer olmanda katkısı olan ,yumruk attıktan sonra sana tekrar şans verip yükselmene sebep olan klübe ve tarafrara borcun var.gs ne kadar para istiyorsa seni transfer etmek isteyen klüplerden ,sen razı geleceksin ben ayrılmak istiyorum deyip adamların elini güçlendirmeyeceksin gs ye karşı diye msjlar atılsa şahsi fikrim katkısı olabilir gs menfaatine

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gueye-torreira
torreira- lo celso
gueye lo celso
torreira ebimbe
gueye ebimbe

hepsi olur:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt