Onat Can Sağıroğlu
Büyük Kaptan
Gueye ile çift sekiz olabilir. Fernando daha gole yatkın oyuncu.Torreira olmazsa Fernando olursa diyelim Fernando Gueye Scarpa nasıl olur?
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gueye ile çift sekiz olabilir. Fernando daha gole yatkın oyuncu.Torreira olmazsa Fernando olursa diyelim Fernando Gueye Scarpa nasıl olur?
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bizimkiler fernando akbunar falan kovalayacağına şöyle fırsat transferi seferine çıksınlarportodayken iyiydi romada boş boş takılmış
Güzel. Benim tercihimMuslera-Mert-Nelsson-Kaan-PvA-Torreira-Xeka-Scarpa-Kerem/Vargas(4 milyon ise)-Yunus-Sörloth
Nasıl?
önce italya sonra ingiltere olabilirHani İngiltere'ye gidiyordu bu. Ulan yalanınız batsın.
başıma bir şey gelmeyecekse scarpa'yı beğenmedim
Bu tür salakların bu kdr zengin olmaları hususunda düşüncen nedir ahbP A R A L A N D I N I Z
Muslerayi salip, kaleye Batuhana verilmeli
Scarpa yerine daha tartışılmayacak 1 topcu olsa akacak kadro.Muslera-Mert-Nelsson-Kaan-PvA-Torreira-Xeka-Scarpa-Kerem/Vargas(4 milyon ise)-Yunus-Sörloth
Nasıl?
Ebimbe'yi Leverkusen istiyor. Para kalmıyor yahu. Hem maaş hem de bonserviste açıldık. Xeka'ya herkes gömerken nasıl overrated oluyor onu da anlamadım. Ben sana Xeka'yı iyi bir çark demiştim. Bu orta sahanın çarka ihtiyacı var, Xeka o çark olur. 1,5-1,6'ya gelsin başlasın. Sezon başlamadan Xeka'yı Pogba yapanlar, şimdi Mustafa Sarp'a çevirdi.Xeka cok overrated bence hasanim, onun yerine scout bir 8 olur. Mesela PSG den ebimbe

Nicolas De La CruzScarpa yerine daha tartışılmayacak 1 topcu olsa akacak kadro.
profil resmini anton chigurh yapsalınmıyorsa da verilmeli herifler #Mesut özili kadro dışı bırakıor bizde bırakalım
parayı cüzdan sallayanlar düşünsünEbimbe'yi Leverkusen istiyor. Para kalmıyor yahu. Hem maaş hem de bonserviste açıldık. Xeka'ya herkes gömerken nasıl overrated oluyor onu da anlamadım. Ben sana Xeka'yı iyi bir çark demiştim. Bu orta sahanın çarka ihtiyacı var, Xeka o çark olur. 1,5-1,6'ya gelsin başlasın. Sezon başlamadan Xeka'yı Pogba yapanlar, şimdi Mustafa Sarp'a çevirdi.
Aslaniscayı yoklamaya devam etmeli.başıma bir şey gelmeyecekse scarpa'yı beğenmedim
Skills ve istatistikleri iyi duruyor. 2 milyon € bonserviste cezbedici geldi.Scarpa yerine daha tartışılmayacak 1 topcu olsa akacak kadro.