Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera kalacagi icin bir kac zayif mac disinda okan'i pek görmeyiz. hem yunus'u hem kerem'i ilk 11'e düsünüp yabancilari ona göre dizersek bu iki oyuncudan birini kenara aldigimiz vakit su ana kadar yeterli performans göstermeyen emre kilinc ve baris yilmaz gibi oyunculari kullanmamiz gerekir veya van aanholt'u cikarip ömer'i koymamiz lazim ileriye bir yabanci atmak icin. böyle bir facia ile karsilasmamak icin sag beke ve stopere türk koyup gecmek lazim. kadroda elimiz acayip rahatlar. kalite olarak müldür ve ayhan bizde rahat ilk 11 oynayabilecek isimler. türk liginden cikmamis a.kerim bile 3.5 milyon euro bonservise gitti. kesenin agzini acmak gerekiyor bir yerde. dolandirici süper lig kulüpleri bize gelince 7-8 cektigi oyunculari 3-4e baskalarina veriyor.

Xeka cok overrated bence hasanim, onun yerine scout bir 8 olur. Mesela PSG den ebimbe
Ebimbe'yi Leverkusen istiyor. Para kalmıyor yahu. Hem maaş hem de bonserviste açıldık. Xeka'ya herkes gömerken nasıl overrated oluyor onu da anlamadım. Ben sana Xeka'yı iyi bir çark demiştim. Bu orta sahanın çarka ihtiyacı var, Xeka o çark olur. 1,5-1,6'ya gelsin başlasın. Sezon başlamadan Xeka'yı Pogba yapanlar, şimdi Mustafa Sarp'a çevirdi.

Ebimbe'yi Leverkusen istiyor. Para kalmıyor yahu. Hem maaş hem de bonserviste açıldık. Xeka'ya herkes gömerken nasıl overrated oluyor onu da anlamadım. Ben sana Xeka'yı iyi bir çark demiştim. Bu orta sahanın çarka ihtiyacı var, Xeka o çark olur. 1,5-1,6'ya gelsin başlasın. Sezon başlamadan Xeka'yı Pogba yapanlar, şimdi Mustafa Sarp'a çevirdi.
parayı cüzdan sallayanlar düşünsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt