Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.904
- 22.765
- 2.933
Bırakım çaycıyı Bardakçı’yı kalite lazım bize..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 dklarını alır açıkçası gibime geliyor.Yarın erkenden kağıt kürek hazırlanır - böyle logolu masa arkasında kesin yarın akşamına görürüz sabah divan takibi yaptıktan sonraHenüz maaş falan konuşulmadıysa yarın açıklanır.
başkanımı kızdırmayın demiştik.tostos abim cüzdanını çaldırdı mı acaba
yahu bir şey bildikleri yokSerhan Türk : "isim veremiyorum, iş başka yerlere gider ama emin olduğum 4 nokta trasnfer 2 si yıldız oyuncu" "TD durumu çözülse OKan buruk açıklamasını takiben pat pat gelirdi açıklamlaar" dedi.
Nevzat Dindar"Galatasaray transfere çok flaş başlayacak. Düşük profil bir oyuncu açıklayarak başlamayacak. İlk açıklanan oyuncu çok heyecan yaratacak. Orta saha açıklanacak. Kolay bir transfer değil. Bittiği zaman göreceğiz.
Burhan Can Terzi : “Cenk Ergün ve scout şefi Emre Utkucan ile çok sıkı bir çalışma içerisinde..Özellikle 6 numara ve diğer orta sahalar için taraftarı çok mutlu edecek isimler üzerinde duruluyor. Konuştuğum kişiler büyük sürprizlere hazırlıklı olun diyor.”
BEKLİYORUZ
okan buruk istediyse diye laf etmedim.ama emin bayram,metehan ve yiğit demir oynayıp dönmüşken abdulkerimi almak baya bi adilik olurduAbdülkerim Alpaslan'ın 1 gömlek iyisi bizde as oynayacak oyuncu olduğunu düşünmüyorum iyi bir yedek olabilirdi belki ama yedek bir oyuncu için bu bonservise gerek yoktu.
, Biz kaan ayhani almaya calisalim
Güzel kakalamislarApo gitmiş 3 Milyona fb'ye
takip edenler kaan ayhandan daha iyi diyor.Koray günter nasıl olur
Koray düşünülebilir bencetakip edenler kaan ayhandan daha iyi diyor.