Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhan Türk : "isim veremiyorum, iş başka yerlere gider ama emin olduğum 4 nokta trasnfer 2 si yıldız oyuncu" "TD durumu çözülse OKan buruk açıklamasını takiben pat pat gelirdi açıklamlaar" dedi.

Nevzat Dindar"Galatasaray transfere çok flaş başlayacak. Düşük profil bir oyuncu açıklayarak başlamayacak. İlk açıklanan oyuncu çok heyecan yaratacak. Orta saha açıklanacak. Kolay bir transfer değil. Bittiği zaman göreceğiz.

Burhan Can Terzi : “Cenk Ergün ve scout şefi Emre Utkucan ile çok sıkı bir çalışma içerisinde..Özellikle 6 numara ve diğer orta sahalar için taraftarı çok mutlu edecek isimler üzerinde duruluyor. Konuştuğum kişiler büyük sürprizlere hazırlıklı olun diyor.”

BEKLİYORUZ

Henüz maaş falan konuşulmadıysa yarın açıklanır.
15 dklarını alır açıkçası gibime geliyor.Yarın erkenden kağıt kürek hazırlanır - böyle logolu masa arkasında kesin yarın akşamına görürüz sabah divan takibi yaptıktan sonra

tostos abim cüzdanını çaldırdı mı acaba
başkanımı kızdırmayın demiştik.
1655830709845.png

Abdülkerim Alpaslan'ın 1 gömlek iyisi bizde as oynayacak oyuncu olduğunu düşünmüyorum iyi bir yedek olabilirdi belki ama yedek bir oyuncu için bu bonservise gerek yoktu.

emin bayram,ışık kaan,metehan baltacı,yiğit demir varken abdulkerimi almak salaklık olurdu.cocuklara yazık

Tarihimizin en kötü döneminin baş sorumlusunun geri dönmesi için dualar eden Taraftarımızın sana Çaycı muamelesi yapması hoş değil. Her ne kadar başarısız da olsan emeğine sağlık yolun açık olsun. Yarın da okan için bir hizmet sektörü mesleği bulunur. Ertesi gün de gelecek yabancı hoca için bir sıfat tamlaması yaparlar. Ama esas noktaya ne gelirler ne konuşurlar nede bir tek çift söz eder, ettirirler hatta Anayasa’nın ilk 3 maddesi gibi de savunurlar koşulsuzca sorgusuzca sonsuz bir şekilde. O bizim babamız derler bugun torrente yarın okana demedik laf bırakmazlar. Hayırlı nöbetler.

Serhan Türk : "isim veremiyorum, iş başka yerlere gider ama emin olduğum 4 nokta trasnfer 2 si yıldız oyuncu" "TD durumu çözülse OKan buruk açıklamasını takiben pat pat gelirdi açıklamlaar" dedi.

Nevzat Dindar"Galatasaray transfere çok flaş başlayacak. Düşük profil bir oyuncu açıklayarak başlamayacak. İlk açıklanan oyuncu çok heyecan yaratacak. Orta saha açıklanacak. Kolay bir transfer değil. Bittiği zaman göreceğiz.

Burhan Can Terzi : “Cenk Ergün ve scout şefi Emre Utkucan ile çok sıkı bir çalışma içerisinde..Özellikle 6 numara ve diğer orta sahalar için taraftarı çok mutlu edecek isimler üzerinde duruluyor. Konuştuğum kişiler büyük sürprizlere hazırlıklı olun diyor.”

BEKLİYORUZ
yahu bir şey bildikleri yok

bunlar isim öğrenecek de söylemeyecek öyle mi!

mümkün değil öyle bir şey

Abdülkerim Alpaslan'ın 1 gömlek iyisi bizde as oynayacak oyuncu olduğunu düşünmüyorum iyi bir yedek olabilirdi belki ama yedek bir oyuncu için bu bonservise gerek yoktu.
okan buruk istediyse diye laf etmedim.ama emin bayram,metehan ve yiğit demir oynayıp dönmüşken abdulkerimi almak baya bi adilik olurdu

, Biz kaan ayhani almaya calisalim

transfer sezonu baslarken hoca olarak iki isimde karar kilmistim nacizane. 1yerli 1yabanci.
yerli istedigim hoca-bir aksilik olmazsa olacak hayirlisiyla...

yerli istedigim ilk isim kaan ayhan idi. digerleri de muldur ve koray ... 3unun ortak ozelligi italya ligi tandansli olmalari.

bekleyelim gorelim.

izledigim o gun bugundur * 90lardan bugune her donem transfer sampiyonu baskalari olur genelde - fakat sezon sonu *mayislar ozelinde* biz konustuk cogunlukla. temennim bu sezon guzel bir sampiyonlukla yine *ada manzarali sampiyonluk kutlamalarini tvden izlemek.

Okan

Onur Denayer Nelson Pva

Fernando

Beka transfer

Yunus Transfer Vargas

Boupendza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt