- 2 Temmuz 2011
- 138.246
- 59.000
- 5.488
şekaaa herhaldeXeka dedim ya yakında açıklanır

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şekaaa herhaldeXeka dedim ya yakında açıklanır

Xeka nasil okunur hayri agabeyXeka dedim ya yakında açıklanır
iyi ortasaha ve kaliteli bir santrafor başarıda kilit nokta.3 ortasaha diyo herkes.fernando-ndiaye-belhanda gibi bir 3lü paket peşinde bence,tabi isim ve seviye olarak daha iyileri olabilir.
umut bozok'u forvete koysak olmaz mi acepBoşlukları gueye torreira ve talisca ile dolduralim. Forvete de Mohamedi yazalim
Xeka nasil okunur hayri agabey
terim ve elmas gibi gerideki 5liyi yabanci yapip taylan berkan kerem'le sezonu bitirmeye calismayiz en azindan.cenk ergün italyaya gittiyse eğer belli ki bu mert müldüre kafayı takmış. savunmada yerli oyuncu kullanarak sınırdan kurtulup ortasahayı komple yabancı yapmaya niyeti var sanki
gueye ve torreiranın önünde hamza akman oynasa bişey dememiyi ortasaha ve kaliteli bir santrafor başarıda kilit nokta.
bu hangi sissokko. afrikalılarda tonla sissokko var insan artık takip edemiyor. tottenhamda vardı bi tane o muSissokko’nun da 1 sene sözleşmesi kalmış takımı da küme düştü
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu hangi sissokko. afrikalılarda tonla sissokko var insan artık takip edemiyor. tottenhamda vardı bi tane o mu
duyum yaz twitterdan
cagne'nin pivot olduğundan haberi var mı
gerçekten de defans ve kaleciyi komple yabancı yapmak nasıl büyük bir hatadır öyle.terim ve elmas gibi gerideki 5liyi yabanci yapip taylan berkan kerem'le sezonu bitirmeye calismayiz en azindan.
yani isco,james var.ama olmaz onlar.talisca zorlanıyo diyolar ama olmazsa para varken birini buluruz illakisözleşme uzatımış 2 haziranda
Resmi Girisimler baslamistir![]()
duyum yaz twitterdan
üst düzey bir gerizekalılık gercektengerçekten de defans ve kaleciyi komple yabancı yapmak nasıl büyük bir hatadır öyle.
Lütfen isim yazmayalim menejerler hep burda kelebek gibi ucup ari gibi sokuyorlar sonra.
Negatiflikten olup gideceksin.scarpa = brezilyalı yaşlı morutan