Samet Çiftçi
Sarı Üye
- 30 Ocak 2019
- 578
- 769
- 638
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mizaha ara verelim
Çok sexy bir kulüp olma yolunda ilerliyoruz gibi ha? Ne dersin?bu arada dün kerem öveti dinledim spor digitale kanalında. erden timurun antrenman ve maç perforsmanlarını değerlendirip hocaya raporlayacak bir yabancı şirketle çalışma düşüncesi varmış, okan buruk da kabul etmiş. antrenman kalitesini yukarda tutmak istiyorlar artık herhalde.
Sol kanata kimi alıyorsunuz motz?mizaha ara verelim
Hea?Kafasına dağıtsam bir kere !!
Keramettin'i darlayıp Serkan dayıyı geri getirelim derim MurcockKafasına dağıtsam bir kere !!
bu ve danilo kambur oldu psg ön hattını taşımaktanIdrissa Gueye kadar istediğim topçu olmamıştı, Appiah'ın bir üst leveli adam, gelirse kulüp efsanesi olur
Sol balkonu boş bırakacağiz bu sene 3 yatak odamız olacakSol kanata kimi alıyorsunuz motz?
Kurek kafasının bu ilerleyişi beni memnun etti tebrik ediyorum artık trabzon haberleri demi geliyor.Sol balkonu boş bırakacağiz bu sene 3 yatak odamız olacak
Keramettin'i darlayıp Serkan dayıyı geri getirelim derim Murcock
ban yesek arkamızdan 1 kere yazmazsın seko 3 gün gitti 2 postundan biri seko seko yeter be kardeşim. çok özlediysen yollayalım yanınaKeramettin'i darlayıp Serkan dayıyı geri getirelim derim Murcock
Galatasaray icin isler bira toluna girse 3.5 atiyosun hamsimizaha ara verelim
bilimsel ve modern bir takım yönetimine geçeceğiz gibi sanki. basketteki gibi güçlü ve profesyonel yapıyı futbolda da kurmalıyızÇok sexy bir kulüp olma yolunda ilerliyoruz gibi ha? Ne dersin?
Kurek kafasının bu ilerleyişi beni memnun etti tebrik ediyorum artık trabzon haberleri demi geliyor.
Uzaaaaban yesek arkamızdan 1 kere yazmazsın seko 3 gün gitti 2 postundan biri seko seko yeter be kardeşim. çok özlediysen yollayalım yanına