Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.247
- 5.955
- 1.483
Galatasaray’ın 32 yaşındaki hiçbir futbolcuya 7 milyon Euro verme lüksü yok.Valla acayip olur Gueye ama inanamıyorum ne kadar ciddi haberler gelse de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray’ın 32 yaşındaki hiçbir futbolcuya 7 milyon Euro verme lüksü yok.Valla acayip olur Gueye ama inanamıyorum ne kadar ciddi haberler gelse de
Sabahda bugun demisbundan sonra doğru haberler nevzatta. nevzatı takip edin. yarın demiş.
ulan nevzat yalancı çıkardın biziSabahda bugun demis
Biri kişisel gelirin vergisi %40Vay bee yeni birsey öğrendim..Totalde aynı maliyetteki bonservissiz ama yıllık maaşı fazla olan oyuncunun (Misal Denayer) vergisi bonservisli düşük maaşlı bir topcuya göre çok daha yüksek oluyormuş yaklaşık 3 milyon Euro fark ediyormuş.. Gullperinin yalancisiyim
“Bence”yi at twittera yaz forum bi duyumcu kazansınBence Cenk Ergün Milano’dan kara yoluyla Sassuolo’ya geçecek. Mert Müldür ve Kaan Ayhan ile ilgili görüşecek.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
36 olmuş adama 3 veriyoruz ama hocamGalatasaray’ın 32 yaşındaki hiçbir futbolcuya 7 milyon Euro verme lüksü yok.
pedofiliTalisca sigurdson james gibi biri lazim
Psg ile 1 sene sözleşmesi varGueye için 7 milyon bütçe ayrılmış.. Umarım bonservis için değil 2-3 yıllık ücreti içindir..Öyle bir para ödenmez yaw ben bedava salıyorlar sanniyordum
kazık bi yerimize gircek yineGueye için 7 milyon bütçe ayrılmış.. Umarım bonservis için değil 2-3 yıllık ücreti içindir..Öyle bir para ödenmez yaw ben bedava salıyorlar sanniyordum
Zülfo ağaya itimadımız var.
Bize böyle duyumcularla gelin,
yatak odası, salon, banyo, temel atma gibi zırvalarla değil.
benden 1 gün sonraSu gelir güldür güldür