Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Fabian Rieder hakkında haberler çıkmıştı bir ara keşke onunla da ciddi şekilde ilgileniyor olsak

Vay bee yeni birsey öğrendim..Totalde aynı maliyetteki bonservissiz ama yıllık maaşı fazla olan oyuncunun (Misal Denayer) vergisi bonservisli düşük maaşlı bir topcuya göre çok daha yüksek oluyormuş yaklaşık 3 milyon Euro fark ediyormuş.. Gullperinin yalancisiyim
Biri kişisel gelirin vergisi %40
Diğeri bir asset'i alırken ödenen vergi yani KDV

Kısacası normal.

Tabii vergiler ne kadar ödeniyor bilemiyorum.

Bence Cenk Ergün Milano’dan kara yoluyla Sassuolo’ya geçecek. Mert Müldür ve Kaan Ayhan ile ilgili görüşecek.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Marcaonun 20 civarına satılıp ciddi bir yeni yapılanmaya gitmemiz gerekiyor bence, kerem ve yunus kanatların Türk olması açısından elimizi büyük güçlendirecek. Kaan Ayhan da bir kaç mevkide oynayabilmesi açısından çok kritik bi transfer, kadromuz bi kaç mevki dışında enkaz. Özellikle ilk 11e çok kaliteli 3 orta saha almalıyız, bir tanesi gole yakın skorer özellikli, bakalım neler yapicaz

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gueye için 7 milyon bütçe ayrılmış.. Umarım bonservis için değil 2-3 yıllık ücreti içindir..Öyle bir para ödenmez yaw ben bedava salıyorlar sanniyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt