Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 5.360
- 3.779
- 2.088
Yine İtalya Ligi'ne 20 m euro civarı bir satış bekleniyormuş."Kim olduğu belli" değil!Fb herkese bonservis veriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine İtalya Ligi'ne 20 m euro civarı bir satış bekleniyormuş."Kim olduğu belli" değil!Fb herkese bonservis veriyor
Rumen’leri salla renktas Fransa’dan Alan Virginius ve Tchaouna’yi izleRomanya - Fransa
UEFA U19 Avrupa Şampiyonası
Saat 21.00
TRT Spor
Romen gençlere bakalım var mı bizlik bir şey.
mondi nin dogum gunuymus. >
transfere donersek;
cenk ergun'un gecen hafta italya seferi yaptigi burada konusuldu haber eklendi vs yanilmiyorsam.
kisisel tahminim; kaan&muldur paket sekilde teklifi sormustur diye dusunuyorum.
bugun sassuolo sportif direktorunun aciklamalarini italya kaynakli okuyunca, ciddi ciddi talipler mevcutmus bizim buradan. basta biz ve trabzon olmak uzere 4 buyuk ayni anda talip gorunumde....
*bu anca bonservisin artmasina yol acar yine malesef....
trabzon kaan da israrli.
nacizane , olursa - her ikisinin de alinmasini temenni ediyorum. kaan isi imkansiz bir donguye gecerse - ordan verona bazli koray'i ne yapip edip almaliyiz demek isterdim - sayet koray 3lu de verim veren bir tipoloji olmasaydi...
oncelik kaan, muldur ,plase koray(4lude verim vermesini umit edecegiz,3luye donmezsek) .
@Sami Karakoç haji konusunda mesajlara denk geldim,
kisaca soyle diyeyim ; schalke secimi kariyer bazli en buyuk hatasidir donemez bazli. simdi kendisine sorulsa hayattaki kariyer bazli en buyuk pismanligin. eminim budur der.
galaxy altyapi cikisli idi kendisi yanilmiyorsam. galaxy nin cok saglam scout gozlem agi mevcut abd kita ozelinde ogrendigim kadariyla... altyapi bazli altin ayakkabi kazanmisligi var. buradan cikisli olsa da ,schalke'ye cosmos uzeri gitmisti hatirladigim kadariyla... schalke u19 ve II de ilk sezonlar cok iyi bulmustum,bayagi da gol atmisti. u19 da 12 , schalke II de ise 14 goldu yanilmiyorsam. sonrasinda hemen ust yapi ve kisa surede venlo gecis,ordan da kuzeye derken sonunda guneyde kendini her anlamda buldu.
kanimca tipoloji olarak fransa ve belcika ligi oyuncusu karakteristiginde. bizim ligde bu minvalde uygun bazi yonlerden. almanya ilk planda basta da dedigim gibi fecaat hata idi... ornk; bursaspora gelen bi forvet vardi gecmiste.altidore.o da kariyer bazli hatalar yapti baslangicta,yoksa cok yetenekli ve potansiyeli oldukca iyidi,,..
abd genel tum_kitasindan hatta uzakdogu ve aussie pazarlarindan ne kadar oyuncu lige gelirse o kadar iyi olur kanaatindeyim uzun yillardir.
Yine İtalya Ligi'ne 20 m euro civarı bir satış bekleniyormuş."Kim olduğu belli" değil!
Antalyadaki ilk maçlarında hiç iyi gözükmüyordu. Hatta bir fb yada bjk maçında forumda baya hakaret yemişti kaçırdığı goller yüzünden. Ben en son o dönem izledim. Kötü bitiriciliği Gençbirliğindeki Lima'yı andırıyodu. Nuriyle çıkışa geçmiş sonradan ama takip etmedim dediğim gibi.
10 numara mı istiyorsunuz abi akbaba var deyince kapattım.
Burda bule herkese vasat diyoruz 15 e çok diyenler de var ise zaten yorum yokKim için 23 çıkış bedelini veren alır şeklindeki kafaya 3-4 kulüp var diyor Aspor kuş muhabiri...velevki böyle durum.
hal böyleyken 15 e marcao verirsek harbi kafayı yerim.
23 yaşında Danimarka pasaportlu adamı seneye Dünya Kupası varken serbest kalma bedeli hariç göndermek tamam mı sizce
marcaoyu 15e satıp kimi 23e alır dursun.Kim için 23 çıkış bedelini veren alır şeklindeki kafaya 3-4 kulüp var diyor Aspor kuş muhabiri...velevki böyle durum.
hal böyleyken 15 e marcao verirsek harbi kafayı yerim.
SHOMURODOVVVV
Ali Naci Küçük: "Galatasaray, Shomurodov'u kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Ancak çok zor transfer."
50 tane örnek sayarım da en basiti James Rodriguez’i dünya kupasından önce kaç kere izlemiştin.Dunya kupasinda izleyipde begenilip alinan son topcu guney afrikali mashalalallele diye topcuydu (ayni turnuvada jamesdi birde)
Arka fonda vaka vaka muzigi ve vuvuzela tingirtisi vardi
Kacinci yuzyildayiz yauv
Adamlar alacagi adamin 100 macini izleyip aliyorlar artik