- 26 Ocak 2021
- 41.380
- 40.647
- 3.078
Yine kiralanabilir bence opsiyonlu ve o talip çıkma işi 5 yıl sözleşmesi olsa dahi olabilir.kiralayacaklardı. şimdi satmaya kalkarlarsa serie a'dan talibi çıkar gibi geliyor bana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine kiralanabilir bence opsiyonlu ve o talip çıkma işi 5 yıl sözleşmesi olsa dahi olabilir.kiralayacaklardı. şimdi satmaya kalkarlarsa serie a'dan talibi çıkar gibi geliyor bana.
fiorentina empoli ile nedim bajrami için görüşmüş.torreirayı gitti olarak kabul etmişler.grillitsch ile görüşmüşler ama babası fahiş fiyatlar istemiş.torinodan mandragora yakınmıs onlara.2 ortasaha düşünüyolar galiba.bi de torreiranın maasını verememişler sanırım,torreiraya borclularmıs guya.öyle bişeyFiorentina istemiyormu?
görüşemiyoz enisKaynak bekirtmezsen banlanırsın rtaşım acil keramettin beye kaynağını yaz
Ndombeleyi kim yazdıtorreya bence olur
1. Di Marzio yazdi yani kolpa degil
2. Cenkin Ingilterede cevresi var
3. Torreya bilgi icin Muslerayi arar
4. Tek haneli bonservis olur buyuk ihtimal
Ndombeleyi kim yazdı
Kazandığı 2.7 vergiler iledir herhalde onu da karşılayabiliriz bence burada sorun bonservisi olur onu da bonuslarla 9-10'a bırakırlarsa bir ihtimal olur daha fazlası olmaz ama bahsedilen isim bu olabilir.Fiorentina Torreira’nin 15 milyon euro’luk satin alma opsiyonunu kullanmadi. 6-7 milyon euro civari teklif etmisler ama Arsenal kabul etmemis. Fiorentina’da gecen sezon 2.7m euro kazanmis. Zor transfer gecelim.
Arsenal'in yaptığı hatayı yaparız. Toreira 8 no değil. Önünde iki tane 8 no olursa 6 no olarak iş yapıyor. İkili orta sahanın ikinci elemanı olarak iyi değil. 4-3-3'ün 6 nosu Toreira.Toreyra yanına xhaka çekelim
Kanka nerelerdesin hiç yoksungörüşemiyoz enis
zor transfer ama paraya bakıyor.fiorentinanın 6-7 milyon bonservis verdiğini bile sanmıyorum yusuf.torreiranın maasını bile verememişler.biz alabiliriz 7-8 milyona belki.Fiorentina Torreira’nin 15 milyon euro’luk satin alma opsiyonunu kullanmadi. 6-7 milyon euro civari teklif etmisler ama Arsenal kabul etmemis. Fiorentina’da gecen sezon 2.7m euro kazanmis. Zor transfer gecelim.