Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao'dan çıkıp Toreiro, Denayer ve Kaan Ayhan'ın bonservislerini alalım güzel yatırım olur.

Fiorentina istemiyormu?
fiorentina empoli ile nedim bajrami için görüşmüş.torreirayı gitti olarak kabul etmişler.grillitsch ile görüşmüşler ama babası fahiş fiyatlar istemiş.torinodan mandragora yakınmıs onlara.2 ortasaha düşünüyolar galiba.bi de torreiranın maasını verememişler sanırım,torreiraya borclularmıs guya.öyle bişey

Galatasaray bir oyuncuyu istiyorsa 3 ay içinde çözer o iş rahat olalım.

Fiorentina Torreira’nin 15 milyon euro’luk satin alma opsiyonunu kullanmadi. 6-7 milyon euro civari teklif etmisler ama Arsenal kabul etmemis. Fiorentina’da gecen sezon 2.7m euro kazanmis. Zor transfer gecelim.
Kazandığı 2.7 vergiler iledir herhalde onu da karşılayabiliriz bence burada sorun bonservisi olur onu da bonuslarla 9-10'a bırakırlarsa bir ihtimal olur daha fazlası olmaz ama bahsedilen isim bu olabilir.

Arsenal Guendouzi'yi 11'e bırakmış Torreiro'yu da 8'e alırız

beyler ben telefondan tarayıcı ile foruma girince sık sık donma sorunu yaşıyorum neden olabilir?

hemen 4 4 2 kadro yapalım

mus
mert nelsson denayer pva
yunus torr celso kerem
umut mohammed

bam bam bam

koksal-baba-angry.gif

Fiorentina Torreira’nin 15 milyon euro’luk satin alma opsiyonunu kullanmadi. 6-7 milyon euro civari teklif etmisler ama Arsenal kabul etmemis. Fiorentina’da gecen sezon 2.7m euro kazanmis. Zor transfer gecelim.
zor transfer ama paraya bakıyor.fiorentinanın 6-7 milyon bonservis verdiğini bile sanmıyorum yusuf.torreiranın maasını bile verememişler.biz alabiliriz 7-8 milyona belki.

Rolando Mandragora - Oyuncu profili 21/22 juveden bunu kiralayacaklar

Florian Grillitsch - Oyuncu profili 21/22 bi de bu elemanla görüşyolar ama babası yüksek fiyat ucmus.fiorentina bonservis ödemek istemiyo kimseye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt