- 1 Mayıs 2018
- 57.921
- 48.695
- 3.873
yunus abiiiiiiiii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında öncelik almak sacma o bolgeyi ama yerli yapicaklar galiba yabanci sınırı için.sağ bek galiba
31 maç 5 gol 2 asisttorreira düzenli takip eden var mı? geçen seneki istatistikleri iyi gözükmüyor
Berkan'ın şutları hatırlatırım
tamam işte istatistikleri kötü gözüküyor izleyen var mı diye soruyorum bende :&Berkan'ın şutları hatırlatırım
Seria A vs TSL bir de kıyas burada.
Bize karsi penaltilarda kazanmisti akhidar ama okan degildi herhalde antrenörBirde tr süper kupasi kazanmisti antrenör olarak?
Orta sahaya Ndombele v Gbamin kanat olarak Trincao 10 numaraya da Talisca’yı alıp transfer sezonunu kapatalım.
Bize karsi penaltilarda kazanmisti akhidar ama okan degildi herhalde antrenör
Idrissss
Idrissss
Ciddilesirse oturur, maçını izleriz.tamam işte istatistikleri kötü gözüküyor izleyen var mı diye soruyorum bende :&
Rahat bırakırlar diye düşünüyorum,çünkü oynatmıyorlar. Ama alıcısı olabilir.Bu Gbamin'i ben zamaninda Mainz bunu Lens'ten aldiginda burada önermistim. Mainz 5 Milyona alip 3 sene oynatip 25 Milyona okuttu Everton'a.
2 sene kontrati kalmis. 5 Milyona falan birakir mi Everton acaba.
Okan Türkiye kupasını aldıktan sonra gelmişti süper kupayı kazandılar ama sonra süper ligden düştüler şimdi neredeler onu bile bilmiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 163818
saffet susiç vardı