Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert Müldür: "Menajerimin kulübüme bir kaç teklif getirdiğini biliyorum ancak transfer konularıyla ilgilenmiyorum. Saha içine odaklanmış durumdayım. Önümüzde uzun bir süreç var. Ben burada kalacakmış gibi çalışmalarımı yapmaya devam ediyorum." (
@sportcelltr
)

Ekli dosyayı görüntüle 163801

Frankurt’un Uefa şampiyonu Frankurt’un henüz yaptığı transferler...Bizim taraftarlardan biri şöyle birşey yazmış bu foto için.

“6 farklı ülkeden 9 transfer. Gsde Kerem gitse yerine yolu Tr'den geçmiş Onyekuru ile Trezeguet'i istiyorlar. Stoperlerden biri gitse Ozan'ı veya Denayer'i alalım diyorlar. Sağ beke Onur Bulut'u forvete Vedat'ı falan yazıyorlar. Hacı bi çıkın şu kafadan ag dünyada topçu kıtlığıyok”
Duygularıma Tercüman Oldun :)
Aynen öyle bende sıkıldım sürekli aynı isimler üzerinden gidip geliyoruz.
Her transfer döneminde Kaan Ayhan, Mert Müldür, Okay Yokuşlu, Vedat mı konuşulur arkadaş.

Niye kimse sol bek transferi hakkinda konusmuyor pvaya bisey olsa BOMBOS kaliyor koca mevki.

Cünkü takimin orta sahasi yok. Önce en cok kanayan yaramizi halletsinler sonra bakariz oraya.

3 senedir orta saha haric her yere adam aldik halimiz ortada. Burasi kesinlikle ilk hedef olmali ve en sona birakilmamali, yoksa yine sacma sapan transferler yaparlar oraya.

Bir de duydugum kadariyla bizim altyapidan Süleyman Lus kadroya dahil olacakmis, Cenk Ergün zaten bunun menajeriydi eger birakmadiysa.

Cünkü takimin orta sahasi yok. Önce en cok kanayan yaramizi halletsinler sonra bakariz oraya.

3 senedir orta saha haric her yere adam aldik halimiz ortada. Burasi kesinlikle ilk hedef olmali ve en sona birakilmamali, yoksa yine sacma sapan transferler yaparlar oraya.

Bir de duydugum kadariyla bizim altyapidan Süleyman Lus kadroya dahil olacakmis, Cenk Ergün zaten bunun menajeriydi eger birakmadiysa.
Tmm orasi oyle tabi de sag bek forvet konusulurken sol beki kimse dile getirmiyor, buyuk 1 rezillik

Yav arkadaş ne scarpası biz Galatasaray’ı bize net isimler lazım tutarsa değil adam 28 yaşına kadar köyünden çıkmamışsa bu adam net balondur hiç gerek yok googlea scarpa yazınca ayakkabı markası çıkıyor ya herif o kadar yok piyasada
alex te fenere geldiginde çıkmamıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt