- 2 Temmuz 2011
- 138.318
- 59.030
- 5.488
baya iyiymis bu onana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanka kesin konuşamam sonuçta adam brezil liginden gelecek ama her an skora yakın bi herif. sol ayağı oturdu mu füze atıyor, duran topları da iyiİlaç olur mu orta sahada skor konusunda o vakit.
Sanat icra ediyor reyz. Izleyelim
Asıl sen hiç @Mert Erdaloglu nu izledin mi renktaş?Sen hiç Gueye'yi izledin mi birader
Money talk..J.Onana, Gueye, Scarpa bizimle anılan isimlere bak. Nerdeeeen Nereyeeee..
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Övet gelişmelerÖvet gelişmeleri alalım
Bonservissiz olması bence iyi bir avantaj tüm mevkilere bonservis harcayamayız diye düşünüyorum. Bence iyi bir 10 numara ve Gueye için bonservis ödeyip bedelsiz Xeka'yı almak iyi iş olabilir.İyi başladın kötü bitirdin Xeka dan daha meziyetlisi lazım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gündemde diye söyledim bana kalsa İsco veya Talisca gelsin.Onana gueye den sonra scarpa yazmak olmadı be. Scarpa iyi değil arkadaşlar oraya daha iyi biri lazım
Onana gueye den sonra scarpa yazmak olmadı be. Scarpa iyi değil arkadaşlar oraya daha iyi biri lazım
Parayi 6 ve 8 numaraya basalim derimyav bi an önce bitirsinler şu transferleri. gueye olmazsa fazla zaman kaybına gerek yok gelin fernandoyu alın parayı 10 noya basın bu kadar basit