Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada dün kerem öveti dinledim spor digitale kanalında. erden timurun antrenman ve maç performanslarını değerlendirip hocaya raporlayacak bir yabancı şirketle çalışma düşüncesi varmış, okan buruk da kabul etmiş. antrenman kalitesini yukarda tutmak istiyorlar artık herhalde.
Ve bu sadece A takımla sınırlı değil alt yapıya da bakacakmış bu şirket. Alt yapıyı temelden değiştirecek diyor Erden Timur için ki baskette de ilk işi alt yapı için Nef vakfını kurup gerekirse bonservisli oyuncu alarak yapmış mesela Egehan Yıldızoğlu ismi sanırım öyle gelmiş. Tabibunlar hem olacak şeyler değil biraz zaman vermeliyiz bunlar için.

3. Lige düşmüş bordeux dan Sekou Mara ve Jean Onana’yı kapabilsek çok tatlı olurdu doğrusu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cenk Ergün Ertem Şener'e golcü almayacaz 3 forvetten devam edecez demiş.Öncelik Mert Müldür ve orta saha transferleriymiş.Fernando ile anlaşılmış Kaan Ayhan konusunda da görüşmeler devam ediyomuş..

Cenk Ergün Ertem Şener'e golcü almayacaz 3 forvetten devam edecez demiş.Öncelik Mert Müldür ve orta saha transferleriymiş.Fernando ile anlaşılmış Kaan Ayhan konusunda da görüşmeler devam ediyomuş..
Golcü alacağız 3 forvette de gidecek. mert müldür yattı ortasaha transferi zor. fernando ve kaan ayhanla gorusulmedi diye yorumladım

1655911240185.webp

Fatge Jerim

Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?
Özgür Sancar'ın aktardığı bilgiye göre Jorge Jesus'un transfer listesinde bulunan tecrübeli stoper, Sarı-Lacivertliler'e transfer olma ihtimali hakkında ise şunları söyledi: "Bu işleri menajerim yönetiyor. Ama biliyorum ki pek çok kulüple temas halinde. Ben şu anda tatildeyim ve fazla detaya sahip değilim."

Naldo

ii herif imho

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt