Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.044
- 102.172
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen gün altyapı oyuncularına arkadaki merdiveni görüyor musun falan diyordu.hoca açıklanacak diye gstvyi açtım serbay tarafından hipnotize edildim dursun özbeğin açıklamaları radikal diyor. değiştiriyim bari
geçen gün altyapı oyuncularına arkadaki merdiveni görüyor musun falan diyordu.
yarınki yunus röportajında yine müthiş enstantaneler sergileyecektir şüphesizhakan baltayı emin diye sakıncalı öğütler verdiği bir röportaş da vardı
öğlen 12 canlı yayında Asporda Bugün açıklanır demişti..bundan sonra doğru haberler nevzatta. nevzatı takip edin. yarın demiş.
torrent mahkemeye tasimis onun ilk durusmasini bekleyecegizniye açıklanmıyor okan
ondan haberim yok. az önce baktım yarın demiş. arada bir sıkacak tabi. can çıkar huy çıkmazöğlen 12 canlı yayında Asporda Bugün açıklanır demişti..
yani zort
tabi yav orası öyleondan haberim yok. az önce baktım yarın demiş. arada bir sıkacak tabi. can çıkar huy çıkmaz
dursun başkan ortasahaya şöyle 3 tane sağlam adam alırsa karizma olarak kıvanç tatlıtuğ seviyesine gelecektir nazarımızda.
yatmışniye açıklanmıyor okan