Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guaye çok iyi oyuncu üst klas psg sığırları neden göndermeye uğraşıyor
psg, city gibi takımlarda bolluk olduğu için ıskartaya çıkan adamlar bile elit seviyede oluyor, fernando gibi mesela. bunlardan fırsat transferi kovalamak lazım

İdrissa gueyeyi burda istemeyenleri gördükçe şok oluyorum. PSG'de Mbappenin messinin arkasını toplayan adama burda burun kıvrılıyor inanılmaz.

Adam kötü performans verdiği için de değil, lgbt olayı yüzünden linç yediği için müslüman ülkede oynamaya sıcak bakıyor.

Elit seviyede oyuncu, lige damga vurur

Witsel matic gueye beğenilmiyor inanılmaz bir kafa görende sanacak takımın orta sahasında kimmich casemiro fabinho var yazık ya berkan ve taylan adlı topçu demeye bin şahit isteyen iki tane takoz var takımda kendinize gelin ucuz etin yahnisi olmaz ucuz diye diye zaten bu hale geldik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gs muhabirleri geleceği belli olan hocanın toplantı tarihini bile düzgün veremiyor bir de transfer haberi verecekler diye bekliyoruz.

Valla yoğunluktan fazla yazamıyorum ama medyada geçen isimlerden Mert ve Kaan olursa efsane bişey olur elimiz çok rahatlar kaleyi yabancı bile yapsak sırıtmaz

Muslera
Mert Kaan Nelsson Transfer
Yunus Torreira İsco Kerem
Umut Sorloth

426AA176-34B2-45BE-8776-BFED5E7B4990.webp

Uzbek başkan Uzbek forward getirecek.

6962CB08-844C-4CE0-B289-A42D90951ED5.webp

Valla yoğunluktan fazla yazamıyorum ama medyada geçen isimlerden Mert ve Kaan olursa efsane bişey olur elimiz çok rahatlar kaleyi yabancı bile yapsak sırıtmaz

Muslera
Mert Kaan Nelsson Transfer
Yunus Torreira İsco Kerem
Umut Sorloth
Ortasaha bu seneden de zayıf şuan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt