Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Witsel matic gueye beğenilmiyor inanılmaz bir kafa görende sanacak takımın orta sahasında kimmich casemiro fabinho var yazık ya berkan ve taylan adlı topçu demeye bin şahit isteyen iki tane takoz var takımda kendinize gelin ucuz etin yahnisi olmaz ucuz diye diye zaten bu hale geldik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yauv herif 33 yasinda yeter ya biraz akillanin artik bikmadinizmi

28 yaslarinda suruyle adam varken

Ne bu ayni hatalara dusuyorsunuz sirf psgde oynuyor diye istemiyorsaniz ne olayim

Bunu genc delikanliykende begenmezdim

Soyle ortalama ortasaha adamlari yuzunden psg clde hep ceyrskde eleniyor

Ayriyeten bence hantal, yaratici degil, bombos bir adam

Hakan Çalhanoğlu: "Geçen sene Galatasaray’ın elinde koz vardı. Bonservisim elimdeydi. Başkanlık değişimi yüzünden alamadılar. Bu sene ve seneye olmaz. Ancak Fatih Terim arayıp gel deseydi kesinlikle kıramam. Beni Galatasaray'a gelmek için ikna edecek tek kişi Fatih hoca" (Tivibu)

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'a menajerler tarafından Grzegorz Krychowiak isminin önerildiği ifade edildi.

Hakan Çalhanoğlu: "Geçen sene Galatasaray’ın elinde koz vardı. Bonservisim elimdeydi. Başkanlık değişimi yüzünden alamadılar. Bu sene ve seneye olmaz. Ancak Fatih Terim arayıp gel deseydi kesinlikle kıramam. Beni Galatasaray'a gelmek için ikna edecek tek kişi Fatih hoca" (Tivibu)
Hakan geç bu ayakları. 30 undan sonra para indirmeye gelicen anladık.

Yauv herif 33 yasinda yeter ya biraz akillanin artik bikmadinizmi

28 yaslarinda suruyle adam varken

Ne bu ayni hatalara dusuyorsunuz sirf psgde oynuyor diye istemiyorsaniz ne olayim

Bunu genc delikanliykende begenmezdim

Soyle ortalama ortasaha adamlari yuzunden psg clde hep ceyrskde eleniyor

Ayriyeten bence hantal, yaratici degil, bombos bir adam
28 yaşında adamı anca dandik rumen liginden alabilirsin onu da gördük geçen sene bırakın abi yaşli ayağını gencide gördük bu sene büyük takımsın sen çoluk çocukla olmaz o iş

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

28 yaşında gueye ile aynı maliyetlere denk gelecek kaliteli adam geliyorsa başımın üstünde yeri var varsa isim alabileceğimiz makul olarak söyle üstad. Adı sanı duyulmamış scout adı üstünde menajer ittirmelerine karşıyım geçen yılda gördük genç ayağına çıkıp 25 milyon bonservise adam gömdüler o 25 i 3 tane sağlam adam alırım olur biter 35 yaşında hamsik 40 yaşında Gökhan inler zımba gibi top oynuyor sendeki 25 yaşındaki adamın yürümeye mecali yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalana bak yalana. 5 gün bekleseydin gelmek istiyorsan madem transfer sezonun daha başıydık be. Gören de transfer sezonun sonuna 1 hafta kalmıştı da kaçırmışız sanacak. İnsanları aptal yerine koymayın arkadaş.

Furkan pasami izleyeyim Gs tvde,oglum benim ulkenin en buyuk yeteneği

Gueye gelse bile 1 milyona fernandoyuda alalım derbilerde çift 6 yaparız ikiside hücum özelliği olan adamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt