Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
36 Yaşına gelmiş, 3 milyon alan ve senede tek başına 5-10 maç satan adamı güzellemek nedir?

Alt tarafı 2 satır yazacaksınız nedir bunun önündeki engel de kap gelmiyor okan hocayla ilgili.

Ft nefretim su hamlelerle basladi

Komisyon soylentileride boyle basladi

Futbol ile alakasi olmayan garip kuskulu hamleler

Terime saygı duyduğum konularda var kızdığım konularda.tazminat almayan biri olarak gördüğümden komisyon işine gireceğini sanmıyorum .lakin evlat olayı var .yani bazı oyunculara karşı bi sahiplenme duygusu var ve o sahiplenmeninde oyuncudan en yüksek verimi alırım düşünceside etkili olabilir.lakin son döneminde bence o karşılığı alamadı artık .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gereksiz duygusal bakıyorlar yahu. adamlar messi'yi gönderiyor biz leş ligimizde efsane mefsane tutuyoruz olmayan paramızlan. yazık günah

Maaşı yarı yarıya dusurse aslansın kaplansin diyecekken muşmula surat demek asıl absurd durum. Duygusal bakmak degil.

GscimbomMobile

Ayıp be o kadar da değil. Hala üst seviye de lige kıyasla. Futboldaki atanla tutanın iyi olacak söylemine uygun olarak gittiği zaman ah vah dedirtecek hal hareketler bunlar. Tamamen aldığı paraya göre adamı karalamauin. Gördüğüm en düzgün ve istikrarlı Gs oyuncusu olabilir yabancı.

GscimbomMobile

çok kazanıyor be abi değer mi ama ya. ah vah dedirteceğini de sanmıyorum zaten yabancı sınırı sıkıştırıyor bizi yabancı kaleciden ötürü. diğer rakiplrein yaptığı gibi yerli bi kaleci çıkartmamız şart. bu ligde ki kaleciler arasında üst seviye olsun yani bi zahmet f/p olarak bakınca

FB ye gittiğinde can sıkmisti. İyi de başladı sonra bocaladi baya. Şuan ne durumda bilmiyom ama o vakit çok istemiştim yavşak Rize gelme fb ile anlaş diye diretmisti

GscimbomMobile

Valla herkes ayılıp bayılıyordu Vedata hem rizedeyken hem fbdeyken. Fenere gitmesi için zorla siyasilerin devreye sokulduğunu da biliyoruz. Hem ligi tanıyor, hem Okan hoca ekstra performans almıştı, daha ne olsun??

çok kazanıyor be abi değer mi ama ya. ah vah dedirteceğini de sanmıyorum zaten yabancı sınırı sıkıştırıyor bizi yabancı kaleciden ötürü. diğer rakiplrein yaptığı gibi yerli bi kaleci çıkartmamız şart. bu ligde ki kaleciler arasında üst seviye olsun yani bi zahmet f/p olarak bakınca
Bu yorum vb yorum tamam da hocam muşmula vb kelimeler kullanmak cidden futbol nankör dedirtiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt