Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
36 Yaşına gelmiş, 3 milyon alan ve senede tek başına 5-10 maç satan adamı güzellemek nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deme öyle elleri küçük yüreği büyük aslan kalecimiz o bizim... 3 IQ insan güzellemesi.
Adamlar Casillas'ı tek kalemde sildi darısı başımıza inşallahgereksiz duygusal bakıyorlar yahu. adamlar messi'yi gönderiyor biz leş ligimizde efsane mefsane tutuyoruz olmayan paramızlan. yazık günah
carole sevilla yaptıydı.bekelrim yine o tarz mevzularCicaldau, Morutan,Boey, Barış Alper,Nelson, Berkan(25m euro) gibi oyuncuları aldığımız paraya satmaktır asıl başarı.Cenk Ergün'ü o zaman çok başarılı bulurum.
Psgye ortasaha olmak basarimi![]()
Ft nefretim su hamlelerle basladi
Komisyon soylentileride boyle basladi
Futbol ile alakasi olmayan garip kuskulu hamleler
gereksiz duygusal bakıyorlar yahu. adamlar messi'yi gönderiyor biz leş ligimizde efsane mefsane tutuyoruz olmayan paramızlan. yazık günah
Talisca ve İscoyu aynı anda almanın tek bir mantıklı açıklaması yok renktaş anca birbirilerine ikame olurlarimkan olsa bana göre talisca, mert müldür, halil dervişoğlu, isco, muriç, 6 numara al kapat.
Ayıp be o kadar da değil. Hala üst seviye de lige kıyasla. Futboldaki atanla tutanın iyi olacak söylemine uygun olarak gittiği zaman ah vah dedirtecek hal hareketler bunlar. Tamamen aldığı paraya göre adamı karalamauin. Gördüğüm en düzgün ve istikrarlı Gs oyuncusu olabilir yabancı.
GscimbomMobile
ufak pürüzler var demek kiAlt tarafı 2 satır yazacaksınız nedir bunun önündeki engel de kap gelmiyor okan hocayla ilgili.
FB ye gittiğinde can sıkmisti. İyi de başladı sonra bocaladi baya. Şuan ne durumda bilmiyom ama o vakit çok istemiştim yavşak Rize gelme fb ile anlaş diye diretmisti
GscimbomMobile
Gueye'nin beğenilmemesine yorumun nedir?Ah be tuchel neden gueyeyi oynattin scarpa varken
Bu yorum vb yorum tamam da hocam muşmula vb kelimeler kullanmak cidden futbol nankör dedirtiyorçok kazanıyor be abi değer mi ama ya. ah vah dedirteceğini de sanmıyorum zaten yabancı sınırı sıkıştırıyor bizi yabancı kaleciden ötürü. diğer rakiplrein yaptığı gibi yerli bi kaleci çıkartmamız şart. bu ligde ki kaleciler arasında üst seviye olsun yani bi zahmet f/p olarak bakınca
Maaşı yarı yarıya dusurse aslansın kaplansin diyecekken muşmula surat demek asıl absurd durum. Duygusal bakmak degil.
GscimbomMobile