Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.724
- 73.247
- 5.188
Bu hafta bişey çıkmaz gelecek hafta perşembe gibi hareket olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baslıyoruzzz
baslıyoruzzz
Bu orta saha ile ilgigi dedikleri 2 futbolcuyu bi tek bunlar söyledi. Bakalım nolcak, gerçi listede bi dünya adam var dedilr yani güzel bir kıvırma payı bıraktılar. Ama bi dünya isim var deyip te hiç duyulmamış çıkmamış bu 2 ismi niye söylediler, burası ilginç tabi. Bide bizim yönetim üzerine basa basa çok kaliteli ve iddalı bir kadro kuracaz ve orta sahanın en öncelikli olacağı belliyken bu adı sanı duyulmamış ya tutarsa transferi riskine girermi ki bu yönetim, bence girmez.Haluk yurekli’ye bak bee
Baskin yayini yapip okan’i acikliyor
2 saat sonra kap geliyor !
Büyük adam !!
büyük adam baktı Galatasaray başkanı olamıyor gideyimde bari Başbakan olayım bari dediyapılacak büyük transferlerde şu şekiliz forum olarak.kadıköy şampiyonlugu sonrası cem uzan
Ekli dosyayı görüntüle 163975
kimmiş o 2 isim?Bu orta saha ile ilgigi dedikleri 2 futbolcuyu bi tek bunlar söyledi. Bakalım nolcak, gerçi listede bi dünya adam var dedilr yani güzel bir kıvırma payı bıraktılar. Ama bi dünya isim var deyip te hiç duyulmamış çıkmamış bu 2 ismi niye söylediler, burası ilginç tabi. Bide bizim yönetim üzerine basa basa çok kaliteli ve iddalı bir kadro kuracaz ve orta sahanın en öncelikli olacağı belliyken bu adı sanı duyulmamış ya tutarsa transferi riskine girermi ki bu yönetim, bence girmez.
baslıyoruzzz
Gecen sene o başkan olsaydı, o rizenin başkanıyla jimlastiğin başkanını üst üste koyar üzerlerine biner arenada tur atardı.büyük adam baktı Galatasaray başkanı olamıyor gideyimde bari Başbakan olayım bari dedi
Biri sanson diğeri dd neydi yavkimmiş o 2 isim?
Abdülkerimi alamadiktan sonra boş